Gönderen Konu: 2010 corolla comfort diesel otomatik mulimedya tavsiye  (Okunma sayısı 1020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '10
  • 9 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhabalar. Aracıma gerektiğimde navigasyon, gerektiğinde multimedya cihazi olarak kullanabilecegim bir ekran taktirmak istiyorum. Fiyat, marka ve uyumluluk konusunda önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 corolla comfort diesel otomatik mulimedya tavsiye
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2015, 18:12:18 »
ben serviste fly audio taktırttım. cihaz serviste takılınca yine servis tarafından 3 yıl garantili. http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=42 ücretsiz navigasyon güncellemesini siteden yapabiliyorsunuz. Toyota tarafından onaylı imiş. ben memnunum sorun yaşamadım. blue tooth, plaka lambasına entegre geri vites renklı kamerası, tam uyumlu renk kombinasyonu var. tabiki bu beklenti ile alakalı. şimdi servislerde navitech takıyorlarmış herhalde. ondan da arkadaşlar memnunlar forumda bu konu başlığında çok fazla yorum yapan arkadaşlar var. ben sadece kendi deneyimimi paylaştım. ama ne olursa olsun sakın kabloları kestirtmeyin, diğer aydınlatmalar ile renk uyumu olsun, direksiyon kumanda sistemine uyumlu olsun, ücretsiz güncelleme olsun yeter. ben çeşitli illerde mesleğim icabı gidip geliyorum yön ve adres bulmamamı oldukça kolaylaştırıyor. ses sistemi fena değil. ama bir jbl gibi de değil. örneğin hıza duyarlı ses ayar durumu yok (afl) çok mu önemli benim için önemli değildi.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 92000
  • Model Yılı: '12
  • 23 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2015, 18:15:05 »

ben serviste fly audio taktırttım. cihaz serviste takılınca yine servis tarafından 3 yıl garantili. http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=42 ücretsiz navigasyon güncellemesini siteden yapabiliyorsunuz. Toyota tarafından onaylı imiş. ben memnunum sorun yaşamadım. blue tooth, plaka lambasına entegre geri vites renklı kamerası, tam uyumlu renk kombinasyonu var. tabiki bu beklenti ile alakalı. şimdi servislerde navitech takıyorlarmış herhalde. ondan da arkadaşlar memnunlar forumda bu konu başlığında çok fazla yorum yapan arkadaşlar var. ben sadece kendi deneyimimi paylaştım. ama ne olursa olsun sakın kabloları kestirtmeyin, diğer aydınlatmalar ile renk uyumu olsun, direksiyon kumanda sistemine uyumlu olsun, ücretsiz güncelleme olsun yeter. ben çeşitli illerde mesleğim icabı gidip geliyorum yön ve adres bulmamamı oldukça kolaylaştırıyor. ses sistemi fena değil. ama bir jbl gibi de değil. örneğin hıza duyarlı ses ayar durumu yok (afl) çok mu önemli benim için önemli değildi.

Bu tip urunlerin fiyati nasil acaba? Bir de hangi kablolari kestirmemek gerekiyor acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2015, 09:23:16 »
Navitech marka oem ürünlerde var, fiyatları 1000-1500 arasında değişiyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.