0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali hocam sen yaptın mı peki kendine ben onu anlamadım aslında 150 tl bu sistem için pek para değil ben seve seve veririm 150 tl nokia 5800 da bağlarım oh mis..
Nokia ile Toyota touch bağlanıyormu galaxy s3 gibi?
Herkese merhaba, öncelikle belirteyim bizim araçlarda Toyota Touch olduğundan dolayı A/V girişi alabilmeniz için bu linkteki kabloya ihtiyacınız var. http://car-solutions.com/en/av-cable-for-toyota-touch-scion-bespoke-subaru-monitors.php İlk mesajınızda ki kablo Touch 2 için geçerli. 28 pinlik kablo A/V girişi sağlarken 10 pinlik kablo isterseniz fazladan kamera girişi sağlıyor. Forumda daha önce elimde fazladan bir kablo olduğunu satmayı düşündüğümü yazmıştım. Hem kendi aracıma hem sattığım arkadaşın aracına EZCAST bağlayarak uygulamayı yaptım. 28 pinli kabloda 17. pin VSS'ye ait. Gelen kabloda konnektörlü geliyor. Konnektörden ayırdığnız zaman araç hareket haline geçtiğinde ekranın güvenlikten dolayı kapanması vb. durum olmuyor. Ayrıca Yol bilgisayarında ortalama hız, ortalama yakıt grafiği çalışmaya devam ediyor. 10 pinli kabloda sanırım 6. pin handbreake için ayarlanmış. Belirttiğim kablo demetinde hiç bir oynama yapmanıza gerek yok sadece montajı yapmanız yeterli. Şuan için telefon görüntüsünü ekrana gönderip kullanıyorum. Bir nevi screen-mirroring. İstenirse android box vb. uygulamalar rahatça yapılabilir.