merhabalar.
yeni kasa corolla için yurt dışında satılan, xrs versiyonundaki bodykit'i temin etmemiz mümkün müdür ? avrupa ülkelerinden yada türkiye'deki servislerden sipariş vermek, satın alma durumu söz konusu mudur ? yurt dışından temin edebilir miyiz, tabiki orijinal parçalar olmak akydıyla... örnek xrs resimleri:
merhabalar.
yeni kasa corolla için yurt dışında satılan, xrs versiyonundaki bodykit'i temin etmemiz mümkün müdür ? avrupa ülkelerinden yada türkiye'deki servislerden sipariş vermek, satın alma durumu söz konusu mudur ? yurt dışından temin edebilir miyiz, tabiki orijinal parçalar olmak akydıyla... örnek xrs resimleri:
satın alma durumu söz konusu evet, ama kendiniz alacaksanız kargo masrafı, gümrük için birsürü formalite ve masraf ödemeniz gerekicek garanti durumu var bir de onu servisle konuşmak zorundasınız biliyorum herhangi bir aksamda değişiklik olmayacak ama belli olmaz garantiden çıktı diyebilirler, en iyisi şehrinizde bulunan yetkili toyota servisine konuyu açmanız ve getirtme imkanını sorgulamanız, bir de baskı yapmanız gerekebilir, ama en temiz ve baş ağrıtmayan yol da bu olur, gümrük gibi meşakatli işlerle siz değil onlar ilgilenir ancak biraz daha tuzlu olur..
edit: bir de şu anda inceledim resimleri de, tampon ekleri onlar, karlık mı deniyor ne deniyor onlardan, opsiyon listesinde yok mu zaten?
merhabalar.
Serkan bey istanbul kadikoy ilçesinde aralık ayında konustuğum bir tuningci yeni kasa corolla nın komple bodykit setini ocak ayı ortasından itibaren türkiyeye ilk olarak onların tarafından getirtileceğine dair birşey söylemişti bana isterseniz web sitesini vereyim bir bakın arayın konusun bana komple body kit fiyatı olarak 950 ytl dediler... ve çok kaliteli bir malzemeymiş asla fiber değil plastik gibi ama plastikten daha sağlam bi malzemeden yapılıyormuş.
www.jpctuning.com
arkadaşlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
iyi sürüşler dilerim.
bugün, az önce aradım ama kapalıydı. yarın yine deneyeceğim. öncelikle satıyorlarsa, boyanmış haliyle, ön tampon altı marşpielini isteyeceğim kargo ile. parçanın kalitesini, üzerindeki boyanın kalitesini gördükten sonra tam takım almayı düşünebilirim. ama şu arkadaki tampon altı marşpielini almayı düşünmüyorum. bence arabanın arka görüntüsünü bozuyor. 2 parçadan oluşuyor bu tampon altı parça ve ekli olan kısmı orijinalliğini bozuyor,bayağılaştırıyor bu parçanın. tek parça olsaydı arka parça çok daha güzel olabilirdi bence. sizce nasıl arkadaki tampon altı marşpiel ? sizce arabanın arka görüntüsünü, estetiğini bozuyor mu ,ne dersiniz ? görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. selamlar
Arka tampon için olan tek parça zaten yada ben öyle görüyorum...Aslında hepsini yaptırmak daha bence.Sadece ön tamponlar sırıtır gibi.kendimi biraz toparlayayım (belki o zaman fiyatlarda aşağı ier ) komple set alıcam yan çıtalar ve tampon koruyucuları falan..Ortalama farda koyarsak 3-4 bin ytl bir para..Açıkcası fazla ama toyotaya değer...
çift parça olunca emanet gibi görünüyor bence, orijinal bir parça değilmiş gibi görünüyor. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yurtdışındaki herhangi bir parçayı ithalatçılar vasıtası ile Yurtdışı fiyatı x 1.75 gibi bir rakama getirtebilirsiniz...Ankara-Şaşmaz'da bu işi yapan bir firma var...İnternet adresi veya telefon yeterli getirtmeleri için. İhtiyaç olursa firmanın bilgilerini yollarım özelden.
teşekkür ederim umut bey, bilgileri yollarsanız sevinirim.
Haklısınız serkan bey..Ama gene de yapılacaksa hepsi yapılsın derim ben.
teşekkür ederim umut bey, bilgileri yollarsanız sevinirim.
Serkan, bilgileri yolladım.