0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 corollamın sol stop lambası küçük farları açınca yanıyor, ancak frene basınca yanmıyor. Ampülü kontrol ettim. Telleri sağlam görünüyor. Yine de ampül patlamış/ömrünü doldurmuş mu? Yoksa sigorta gibi başka bir sıkıntı mı vardır? Teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde sağ ve sol fren lambalarının yanmadığını fark ettim. Ortadaki fren lambası ise yanıyor. Ampülleri gözle kontrol ettiğimde sağlam duruyorlar. Kitapcıktan sigortası varmı diye kontrol ettim onada ulaşamadım. Sorun neden kaynaklı olabilir.
Stoplara su buharı girince oksit yapıyor temas etmiyor. Geçenlerde benimde sağ fren yanmıyordu söktüm oksitlenmiş temizledim düzeldi.
Abi benim ikiside yanmıyor. Bide şu çift yanan ampüllerden. Yani hem park hem fren ampülü. Parklar yanıyor ama fren yanmıyor. Oksitlenme olsa hiç yanmazdı sanırım.
Ampul bunlardan benimkide aynı çift flamanlı. 21/5 watt 21 fren 5 park olarak yanar dibinde oksit oluyor duyun içindeki tırnak içeri çöküyor zamanla bu tip arıza olabilir. Sökmeyi biliyorsundur ampulu kontrol et.
Merhaba, sorununuzu nasıl çözdünüz acaba, bende aynı sorunu yaşıyorum...