0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk sönmez ZEKİ KESKİNUĞUR SİDAR (elden teslim)Bülent SertkolHakan KIROĞLUCavit YORDAMMUSTAFA KARVANMustafa BeysiEren Aykan Acar Halil KemalCevdet IsikliogluGökhan Kanlıadnan tasımkadir güneş yüksel ışık (elden teslim)emrullah Bakirci (Özgür Dikçi siz 1 kasımdan sonra istediginiz için sadece size göndermedim gönderince haber edecegim)arkadaşlar gönderileri bugün kargoya verdim. takip nolarını whatsupp dan ve buradan özel mesajla attım inşallah begenirsiniz.iyi günler başka projelerde görüşmek üzere.
Kokular bugün elime ulaştı teşekkürler ismail bey.
mustafa beysi hocam kargonuz osmangazi gençosman şubesinde takip edin ne olur ne olmaz size ulaşamamışlar bugün. pazartesi bi ara bakın. 3 31.10.2015 08:57 Teslim birimine ulaştı. GENÇOSMAN Osmangazi Bursa4 31.10.2015 11:42 Teslim edilemedi. Kargonuz dağıtım gününü beklemektedir, ilk dağıtım gününde teslim sürecine başlanacaktır. GENÇOSMAN Osmangazi BursaMesaj Birleştirildi: Ekim 31, 2015, 23:23:38abi ben teşekkür ederim.
Cavit abi nasıl iyi mi? Ben de bekliyorum bakalım.
bende aldımda gayet başarılı çok tskler ismail bey...
2.postaya benide yazın. 40 tane alayım. eğer olursa adresi falan atayım. size zahmet olacak geç anladım konuyu...
Konuyu kaçırmışım devamını sağlayabiliyor muyuz? 80 adet iyi olurdu