0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel düşünülmüş ama şekli benim pek hoşuma gitmedi. Koku olarak da serviste eşantiyon olarak verilen toyota kokusuna benzerse çok iyi olur. Biz Yüksel'le beraber bi 40 tane alırız. Ama net olarak yazmayın şimdilik
İsmail bey ben de 40 adet alırım.Bandırma'da elden teslim edebilir misiniz ? O servislerde verilen kokuya aşık oldum ben vallahi.Hala kokuyor biliyor musun ?
Mesaj Birleştirildi: Ekim 22, 2015, 14:29:55abi listede yoksunuz bi yanlışlık yok degilmi?
40 ADET DE BENDE
En kötü şartlarda 40 adet yaz problem yok. Henüz arkadaşlar ile görüşmedim. İlk fırsatta ileteceğim.
size katılıyorum eşantiyon verilenin kokusu süpereğer aynı kokuysa ben de 40 tane alabilrim
arkadaşlar forum yönetiminden izin alarak araçlarımıza özel, aynaya asılan oto kokusunu foruma uyarladım.bundan en az 1000 adet basılıyor.ben tek başıma 1000 adedi kullanamam. o yüzden paylaşarak yaparsak daha güzel olur....
40 adet de ben istiyorum.
UFUK SÖNMEZ hocam daha önce sizden bakım malzemeleri almıştım o adres var. ama değişti yada farklı adres ise özelden atabilirsiniz.
Adreste bir değişiklik yok hocam, 23 senedir aynı adresteyiz