0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de serviste 65-70 tl gibi rakamlar olduğu ve pisyada bulunmadığı için değiştirmedim uzun bir süre. Lastiği kesip yerleştirmekte sağlıklı değil.Nihayet buldum. Normal sileceklere göre pahalı ama gayet kaliteli, Bosch. 2006 corollaya da uyar sanırım. http://urun.n11.com/muz-silecek/toyota-auris-arka-silecek-30-cm-bosch-1006-0812-P48490118
ne yaptıysam teli olan lastik kısmını çıkaramadım sıyıramadım ki önden çıkan eskileri arkaya takayım fazlalığını keseyim diye.maalesef olmuyor çıkaramıyorsunuz tel kısmını.eğmeniz felan lazım bu sefer de şekli formu bozuluyor.zaten tel kalsın lastik ekleyeyim felan bence olmaz zira siz uygun olmayan bir şey yapmaya çalışmış oluyorsunuz bu da camın çizilmesine veya motorun bozulmasına yol açabilir.yukarda çağlar kardeşimin silecekten sipariş verdim artık salı günü elimde olur yorum yazarım.pahalı ama yapacak bir şey yok
Kimse duymadı herhalde beni, Yaris için Toyoguard arka silecek 25TL idi, lastikle falan uğraşmaya değmez yani
yukarda çağlar kardeşimin silecekten sipariş verdim artık salı günü elimde olur yorum yazarım.pahalı ama yapacak bir şey yok
Yapamamışsındır güzel kardeşim keşke birinden yardım alsaydın, aksesuarcı yada cam sileceği değişimi yapan dükkanların çoğunda arka silecek için lastik bulunmaz, daha öncede söylediğimiz gibi lastik kısmını sökerek arka sileceğe geçirirler, bununda ne cama nede motora bir zararı olmaz
Yeni nesil arka sileceklerin lastikleri değiştirilemeyen tip ancak biz Türk olduğumuz için "ucundan accık çek", "kenarını accık çevir" şeklinde değişim şekilleri deniyoruz.Bu arada Talha hocam siz hiç yeni nesil bir Yaris, Auris yada Corolla H/B arka silecek lastiği değiştirdiniz mi? Şahsen bana 5 lira verseniz ben değiştirmem bir kere denedim sinirimden kırdım sileceği eğer siz başardıysanız tebrik ederim.
Tabi değiştirdim, inanın belki 1 dakika bile sürmedi, öyle çekip-çevirme, zorlama vs yapmadan üstelik. (Ustadan bahsediyorum ben değil) Biliyorsunuz arabam da 2006 HB corollaDaha önce bir konu açıp sizide etiketlemiştim görmediniz galiba, arka cam sileceği kolunun kapağı lazımdı bana, bulunabilir mi acaba