0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Azizim benim son aracım 2001 model mitsubishi carisma 1.8 gdi elegance donanımdı.Hakikaten ordaki gerek malzeme kalitesi gerekse donanımın güzelliği bambaşkaydı.Araba müşteri bazlı üretilmiş.2015 yılında sıfır üretimi olsaydı hiç düşünmeden gider yine aynı arabayı alırdım.Sıfır araç alırken çok araştırdım.Her arabanın bir albenisi vardı.Çoğunun donanımları toyotadan 15 yıl önde.Fakat;Toyota çok geniş bir araç.Hem içi hem bagajı.Arkada ara konsol yok.Çocuklarım oyun oynuyor.Mevcut donanımı bana göre yeterli olmasa da iyi(koltuk ve direksiyon ısıtma olsa harika olurdu)motoru ve şanzımanı sorunsuz.Servis ağı güzel.Parça sıkıntısı yaşamıyorsunuz.Sizin sıkıntı yaptığınız şey önemli bir eksiklik.Hareket halindesiniz ve siz bile camları açamıyorsunuz.Ama arka camlar da sıkışma kontrolü yok.Siz açık camı kapatmak istediğinizde çocuğun parmağı sıkışırsa eyvah ki eyvah.Siz sadece düğmeleri görüyorsunuz.Arkadaki hareketliliği görmüyorsunuz.Bundan ötürü kontrolü devre dışı bırakmışlar. Bir sıkışma ve otomatik modülünün maliyeti ne olurdu acaba!Auriste herşey var.Ama adamlar diyor ki arabam bu Aurise onları takmadan satamam ama corollayı boş bile satarım düşüncesindeler.