0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimki 2013 elegant extra. Sıfır alırken serviste taktırdım. Orijinal kumanda ve kapı kolu sensorleriyle entegre çalışıyor. 2 yıldır herhangi bir problemi yok. Kesme biçme yapılmadı , soketlerle monte edildi.
Atilla bey servis anladığım kadarıyla cenmax ürünlerini kullanıyor.Siz taktırdığınızda fiyatı ne kadardı.
takip.şu cam kapatma modulu gelseydi de ikisini birden halletseydik iyi olurdu
Bende de var alarm. Aracı aldığımda yetkili serviste ön-arka park sensörü ile beraber 825 tl gibi bir miktara takılmıştı. Cenmax marka. Herhangi bir sorun çıkarmadı. Anahtara entegreli. Bulunduğunuz yerde Cenmax yetkili bayisi varsa oradan uygun fiyata yaptırabilirsin Cavit ağabey.
Bu takılan alarm ne işe yarıyor? Herhangi bir çarpmada yada yanından bağırta bağırta geçen birisi olduğunda ötüyor mu?
Cavit abi bu alarm ne işe yarayacak? aslında normal alarmı monte edebiliriz herhalde koskoca ayna kapama modülü eklemiş adamlarız
Abi normal alarm nasıl takılıyor? Bizde sonuçta aynalara komut yolluyoruz, ayanalar kapanınca alarm devreye girer, aynalar açılınca devreden çıkar. Alarm devresi nasıl bağlanıyor bilsek çözeriz olayı.
Bana kolay iş gibi geldi abi herhangi bir alarmı bile takabiliriz, sonuçta bunlarda elektrik almayacaklar mı? Youtube ta bakayım bakalım alarm nasıl takılıyor Esas alarm dediğin de cam kırma kaput açma falan olaylarıda olması lazım, hatta kendi aküsü bile olması lazım. Bu servislerde takılanlarda sanmıyorum cam kırma kaput açma ve benzeri şeyler olsun. Ek switch falan takmaları lazım.
bu alarm için ekstra hoparlör mü kuruluyor yoksa kornaya mı bağlı?