0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saat tarih ayarı camların otomatik açılıp kapanması touch ekran radyo frekans ayarlarını yaptıysanız başka bir ayar yapmaya gerek yok.
Cavit Abi, ben bu aralar çok söktüm taktım ama saat ve tarih dışında hiç ayar yapmadım. Zaten Touch ekran falan yok ama şu camların otomatik açılıp kapanması olayını anlayamadım. Bu nasıl bir şey? Ben bir şey yapmadım hiç camlarla alakalı.Bu arada AKü negatif kutup yada komple sökümde arabanın ECU sundaki LTFT -STFT değerleri sıfırlanıyor. Siz lpg bağlattığınızda yada ayar yaptırdığınızda akü bağlantısı kesilmeden yaptıysanız üstündeki mevcut sıfırlanmamış değerlere göre ayar yapıldığından, sıfırlayınca bu ayarlara göre ayarsızlık oluşturuyor. Belli bir süre kullanıncaya yani arabanın ECU su o ayarsız duruma alışıncaya kadar LPG de sıkıntı çekersiniz. Hepsi bu kadar. ÇOK kötü değerlerle ayarlandıysa sizin arabanız yine o ÇOK kötü değerlere geri dönecektir Bilmem anlatabildim mi, gerçi çoğu LPG ci ayar mayar nedir bilmediğinden arabanız hata verene kadar yada bir yerleri bozuluncaya kadar 15-20 kuruş yaktım LPG de diye dolanır durursunuz.Bu arada ekleme yapayım Avensiscilere,
Camlarda otomatik dediğim tek çekmede açma tuşuna bir defada basmada çamların açılıp kapanması olayıydı.Ben t25.de kasada bir defa akü söktüm dediklerimin haricinde başka ayar yapmadım.