0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok merak ettim gerçekten bu avensis olayını. bulabilirsem 1.6 lt 132 hp manuel test etmeye çalışacağım. yokuş çıkarken 5000 devir çevirmeyi gerektirecek bir araba olduğunu ya da üretildiğini sanmıyorum. karbüratörlü araçlara da bindik eskiden, iki basamaklı beygirleri vardı. o zaman lpg taktıranların vay hâline. hem bu kadar yüksek devir çevirmek zorunda kalacaklar, hem de sorunsuz bildikleri atmosferik motorun canına okunmayacak. eğimli coğrafyada yaşayıp lpg'li avensis ile tırmanma sıkıntısı yaşayanlar ne yapacak ? d-4d fiyaskosundan sonra da japon arkadaşların emin adım atıp garantiye oynadıklarını kimse savunamaz. insanların güvenini bir kere sarsarsanız, insanlar bunu her daim yapabileceğinizi düşünür.
Aslinda bence bu araci kullananlarin asil sikintisi şu. Arabada oyle bir bagirma mekanizmasi varki sanki 2500 devirde bile bagiriyor. Rahatsiz edici bir ses olusuyor. Bilen arkadaslar bu konuda bizi aydinlatabilirmi? Aracim cvt benzinli lpg var. Ayni durum benzinde de vardi ama lpg olunca daha da artti. Cok cok hafif bir egimde vites d konumunda iken gaza hafifce dokundugumda araba gitmiyor ve gitmedigi gibi sadece ses artiyor araba da. Serviste baska bir araci araci denedim onda da ayni durum vardi. Yakit ekonomisiyse eger mesele nasil bir mantigi var bunun? Bu durum cidden beni rahatsiz ediyor. Arkadaslarla bir yere giderken kesinlikle bu konuda yorum yapiyolar. Bu araba niye bagiriyor bu kadar diye. Bende sizin gibi uzman kisilere sormak danismak istedim konuyla alakali oldugun dusundugum icin