Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Şubat 02, 2026, 06:16:25
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Corolla
»
E100 (1992-1998)
»
Konu:
Adana veya Mersin de usta tavsiyesi ve Alınık araçta dikkat edilmesi gerekenler?
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Adana veya Mersin de usta tavsiyesi ve Alınık araçta dikkat edilmesi gerekenler? (Okunma sayısı 1259 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
1 kere teşekkür etti
Adana veya Mersin de usta tavsiyesi ve Alınık araçta dikkat edilmesi gerekenler?
«
:
Ekim 16, 2015, 13:39:39 »
Merhaba arkadaşlar 2008 focus aracımı sattıktan sonra efsane kasa corolla gli bakmaya karar verdim. Fakat araç ile daha önce içli dışlı olmadığım için nelere dikkat etmeliyim vs konusunda bilgim yok bu konuda sizden yardım almak istiyorum. Ayrıca alacağım aracı göstermek için Adana Mersin çevresinde gösterebileceğim usta vs tavsiyeniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Bir de aklıma gelmişken şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Baya dikkatimi çekti de...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-turkiye-de-bir-tane-essiz-emsalsiz-toyata-corolla-1%2C6-efi-16-v-209412775/detay
Toyota Club Türkiye
«
:
Ekim 16, 2015, 13:39:39 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: AB+
Model Yılı: '11
74 kere teşekkür etti
772 kere teşekkür edildi
Ynt: Adana veya Mersin de usta tavsiyesi ve Alınık araçta dikkat edilmesi gerekenler?
«
Yanıtla #1 :
Ekim 16, 2015, 19:31:04 »
hocam 19 binlira 93 model araba.Siz o paraya alirsanz tek olursunuz.
Almaya aldiniz.diyelim araç turkiyede yok stop.lambasi kirildi veya n parça nasil bulacaksınız.
2011 d4d Corolla
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Corolla
»
E100 (1992-1998)
»
Konu: