Acaba bizim formunda whatsap grubu olsa iyi olmaz miydi ?
selamın aleyküm
daha öncede konuşulmuş bu olay kabul görmemiş
selametle
Hayır iyi olmaz çünkü orada yapılacak paylaşımlar çok sınırlı ve ayrıca herkesin internet paketi ve gelişmiş telefonu olmayabilir. Bunun yanında devamlı bildirim geleceğinden rahatasızlık verir
Yazılanlardan ayrıca 100 kişit-yle sınırlı olduğu için herkesi alamayız. İkinci olarak da bazen arkadaş grubumdan gelen bildirimlere bile dayanamaz oluyorum. Forum whatsapp grubu hiç çekilmez olabilir
Bence fena olmaz, ben varım.
bence hem verimli olmaz, tam tersi kabus olur herkese.. denemesi bedava:)
yoneticilerimizden böle bir sey isteyebiliriz
bizim okuldaki gruptan çiktim 80 kisi var da sonra 50 kadar geriledi sürekli mesaj geliyodu gece gunduz sesize almakta care olmuyor
Anlik bilgi paylasimi veya bir yerde bir durum oldugu zaman form uyelerinden bilgi paylasimi daha kolay olacagini dusunuyorum
benim forum üyeleri bunu yaptı forum bitti giren çıkan kalmadı hiççç tavsiye etmem
İyi bir fikir değil bence.
Eminim ki forumda tanışıp dost olanlarımız arasında whatsapp grubu, facebook grubu, snapchat grubu falan vardır

Eğer zaman ayırıp benzer networklerde sitemiz adına adminlik yapabilecek buluşmalara gelmiş, en az 1 senedir üyeliği olan arkadaşlar varsa her zaman bize ulaşabilirler.