Gönderen Konu: Araç Hasar  (Okunma sayısı 1247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür edildi
Araç Hasar
« : Ekim 10, 2015, 22:45:16 »

Toyota Club Türkiye

Araç Hasar
« : Ekim 10, 2015, 22:45:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
Ynt: arkadaşlar bugün aracıma vurup kaçtılar
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2015, 22:48:34 »
geçmiş olsun ama hiç açıklama olmadan fotoğraf aklımızda bir çok soru işareti bırakıyor mesela nasıl oldu ne yaptınız size birşey oldumu plakasını aldınızmı vs vs sadece ben değil konunuzu okuyan herkesin aklında bunlar soru işareti kalacaktır açıklarsanız memnun oluruz ama herşeyden önce çok geçmiş olsun sizde birşey yoktur inşAllah cana gelceğine mala gelsin
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2015, 22:49:07 »
Geçmiş olsun. [emoji15]
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2015, 23:09:18 »
teşekkürler arkadaşlar haklısınız burak bey kusura bakmayın üzüntüden dolayı detayları belirtmeyi unuttum diğer aracımızın kaza yapması sonucu  bulgurlu sheldeki benzin istayonuna gittim aracımı parkettim diğer aracın tutanak işlemleri için uğraşırken aracımdaki hasarı gördüm uzaktan fakat vuran şahış coktan olay yerinden kaçmıştı benzin istasyonunun kamera kayıtlarını incelediğimde sahışın volvo marka aracıyla vurup daha sonra aracından inerek pişkin bir sekilde benzin istasyonun marketine girerek alışveriş yapıp hiç birşey olmamış gibi olay yerinden kaçıyor işin kötü tarafı kamera kayıtları plakayı göstermiyor karakola gidip şikayetçi olduğumda bana plaka olmadan sahışı bulmanın neredeyse imkansız olduğunu söylediler ve bir kaç firmaya resim attım fakat birisi yapabilceklerini söyledi diğer firma yakından görmek istedikler kararsız kaldım servise götürmek istiyorum ama servisde malum hasar konusunda cok yüksek rakamlar çıkarıyor tavsileriniz önemli benim için

Mesaj Birleştirildi: Ekim 10, 2015, 23:20:13

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Kaskonuz varsa mini onarıma girebilir
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun.beyfendi bu hasar çamurluk duzeltilip yeniden boyanmadan düzelmez. göçük  çekme falan olmaz.boya kırılmış  zaten dalgalanmalar.da var
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota candır gerisi heyecandır.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '12
  • 52 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Öncelikle geçmiş olsun istasyonun çıkışını gösteren başka işyerlerinin güvenlik kameralarına bakabilirsiniz, yakında başka iş yerleri varsa, çok fazla volvo araç geçmez diye düşünüyorum.
Avensis Elegant Extra 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
evet yolun devamındaki iş yerlerindeki kameralara bakmanızda fayda var insanlarda Allah korkusu kalmamış bunu yapmak karaktersizlikten başka bişey değil tekrar geçmiş olsun
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun. Adamın yaptığı şerefsizlik bir yana, polisin de tavrı hoş değil, bulmaya çalışmak yerine direk bulmak çok zor demek de ayrı bir durum.
İllaki suçsuzu dedektif yapacaklar yani. Polis gidip yol boyunca olan işyerlerinin kamera kayıtlarını, mobeseleri incelemesi çok mu zor?

Mesaj Birleştirildi: Ekim 11, 2015, 00:21:33
Mehmet Akın abiyle konuşurken laf lafı açtı, önce benim aklıma geldiği gibi o da yazmış. Marketten alışveriş yapmış, kredi kartı kullandıysa da kolayca bulabilirsiniz.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
teşekkür ederim arkadaşlar aracımda kasko mevcut mecbur bozdurcam kaskoyu hasarın üzerinde bir herhangi bir boya atması yok fakat göcük derin ayrıca aracımın direksiyonundada sorun oluştu gibi aracımdaki hasarı geçtim benim en çok moralimi bozan duünrum adamın araça carpıp hiç birşey olmamış gibi olay yerinden kaçması insanlık bu kadar ucuzlamış ve polisin tavrı cabası diyorum kamerada sahışlar belli arac belli mobese kayıtları var bana boşver uğraşama değmez çünkü yakalayamayız diyorlar plaka olmadan diğer iş yerleri kayıtlarına baktığımda maalesef onlardada plakayı gören görüntüye ulaşamadım hırsımı alamadım adamın karektersizliğini youtube kadar yükledim

https://www.youtube.com/watch?v=aimVuUpsIsw

Mesaj Birleştirildi: Ekim 11, 2015, 00:29:30
maalesef market kayıtlarını incelediğimiz sahış alışveriş yapıyor fakat kredi kartı yerine nakit ödeme yapıyor ve benzin alımıda yapmıyor kredi kartı yada benzin alsa bulmak cok daha kolay olucaktı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ertan bey geçmiş olsun . Kaçan şahısa diyeceğim tek şey Allah bildiği gibi yapsın .