0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah kilometre neymiş oyle
Abicim öncelikle aracını güle güle kullanman dileğimle. Fakat fiyatı çok yüksek.
Maaşallah Tarık, güle güle kullan kardeşim..2.el araba alıyoruz, sonuçta az çok masrafı göze almak lazım.. Ama bu arabayı biraz elden geçirince bana kalsa uzun süre binersin, sadece bakım yaptırırsın gibime geliyor
Forumumuzda @Ufuk Sönmez (16363) Tem otomotivde bakım yaptırabilir yada parça tedariğini sağlayabilirsiniz maşallah aracınıza çok iyi bakılmış demek ki aracın içinin fotoğrafları var mı? deforme durumu yada şuan ki durumu nasıl acaba? merak ettim
Bakım fiyatı mı yüksek yoksa şanzıman onarım ücreti mi yüksek hocam?Mesaj Birleştirildi: Ekim 08, 2015, 22:13:48Eyvallah,çok teşekkür ederim.Arka balata ve şanzıman kaçağı dışında ekstra masraf çıkartan birşey olmadı.Alırken şanzıman da çok hafif kaçak olduğunu biliyordum fakat bu kadar önemsenmesi gereken birşey olduğunu düşünmemiştim,açıkçası servis biraz korkuttu beni.O yüzden şanzıman onarımı yapılana kadar sürekli şanzıman yağını kontrol edeceğim.Motor durumu çok iyi dediler, hedef 1.000.000 inşallah
Tarik bey serviste yaptirdiginiz bakimi özel serviste çok daha uygun fiyata yaptirabilirdiniz.Maximum.450 tl tutardi.Sanzuman ida.iyi bir özel Seviste yari yariya halledebilirsiniz.Kaan arkadaşımızın dedigi gibi ufuk bey hem.parça temini hemde.onarim konusunda size yardim edebilir.1000 tl işçilik nedir.allah için
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın .Şunu belirtmek isterim ki aracın geçmişinin servis bakımlı olması sizin açınızdan iyi bir durum fakat bundan sonra servise götürmenizi tavsiye etmem bahsi geçen bakımı 250-300 tl gibi bir rakama çok rahat yaptırırdınız bunu belirteyim .şanzıman yağ kaçakları için İstanbul'dasınız Tem oto ile görüşüp onun yönlendireceği bir ustaya giderek sorunu çok hesaplı şekilde çözersiniz gerekli parça tedarikini kendileri yapacaktır .Bu arada km gerçekten iyimiş dizel bir araç için
Yakininizda guvenilir ozel servis yoksa mecbur yetkiliye ama diger turlu yetkili servisler resmen enayi yerine koyuyor malesef...imkaniniz varsa kesinlikle ozel servise gidin en az yari yariya fiyat farki olur. 120 bin icin yetkili servis 500 ile 600 arasi fiyat cikardi ve arti 70 lirada servise gidis mazot parasi. Bulundugum ilde guvenilir bir usta buldum. 1 saatten 260 liraya hallettim bakim isini.
Orasi kapandi bidigim kadariyla. Ozkaymaklar oto var sanayi yeni giristen girince sagdaki rot-balanscinin yanindaki. Castrol 5-40 tam sentetik koydurdum bu sefer.