0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offf bende anı çok ya hangi birini yazsam bilemedim:))) karaönlük ve kara tahta görmüş bir öğrenciyim ben.. Kızılcık sopası ile ilkokul öğretmenimden yediğim unutulmaz dayak var.. Vasat bir öğrenci olmama rağmen Türkiye geneli yapılan deneme sınavında soruları çalarak dereceye girmem var.. 23 nisanda aldığımız yabancı misafir öğrenciyle olan anılarım var.. Konu biraz şekillensin ona göre yazacağım:))
Kaan Kara yurt anıları deyince bizim arkadaş yurtta kalıyordu her sabah ilahi eşliğinde sabah namazına kaldırılıyordu. Bir sabah Walkman' yanına alıp yayın odasına girmiş ve Michael Jackson'dan bi şarkıyı dinletmiş tüm yurda. Öğlen müdür çağırdı ve seninle yolları ayırma zamanı geldi diyerek şutlamışlar bunu.
Sanırım herkes yaşlanmış hissedecek bu konu yüzünden. Ne anılar çıkıyor bu arada, hepsi film olur. Aslında bu sayfalar henüz o sıralarda olanlara kapalı mı olsa? İlkokul 1. sınıfta, her okul çıkışı bahçede sakladığım bir taşı oyardım. Sonunda bir otomobile benzemişti kaba da olsa. Lisede matematik öğretmeni tahtada uzun uzadıya bir soru çözdü. Sınavda da bunu soracağım dedi. Tahtaya kalkmak için izin istedim. Soruyu baya kısa bir şekilde çözdüm ben de. Sınıfın hepsi, "sınavda Hakan'ın yöntemi ile çözebilir miyiz" demişti. Bazen yanımdaki arkadaşa kitaptan soru gösterirdim, "bunu öğretmene sorsana" derdim. Soru çok zor olurdu, sınıf şaşırırdı. Arkadaş sorduktan sonra öğretmenden izin isterdim soruyu tahtada çözmek için.
Hakan Hocam sizde az değilmişsiniz vesselam İlkokulda içilen su, yenilen yemek kısacası herşey çok lezzetli ve tatlıydı. Okulumuzun bahçesi yaklaşık 100 metre aşağıya doğru eğilimliydi ve yokuş aşağı koşarak arkadaşlara takılırdım. Bir ara kuaförlüğe merak sarmış olsam ve bunu ilk olarak ön sırada oturan kız arkadaşın saçında denemiş olsamda sonu müdür beyin beni tuvalete kilitlemesi ile son bulduğundan bu girişimim çok kısa sürmüştü.
...Bazen yanımdaki arkadaşa kitaptan soru gösterirdim, "bunu öğretmene sorsana" derdim. Soru çok zor olurdu, sınıf şaşırırdı. Arkadaş sorduktan sonra öğretmenden izin isterdim soruyu tahtada çözmek için.
Doğruyu yalnızca doğruyu istiyoruz : VW' deki manipülasyonda ne kadar payınız var?!:D