Gönderen Konu: Okul anılarınız  (Okunma sayısı 2667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Okul anılarınız
« : Ekim 07, 2015, 17:31:18 »
 Selam, gerek ilk, gerek orta, gerek lise ya da üniversiteden aklınızda kalan anılarınızı paylaşabilirsiniz.

Tahta ve tebeşiri belki yeni öğrenciler bilmeyecek.
 Daha kim bilir neler değişmiştir ve değişecek de.

Toyota Club Türkiye

Okul anılarınız
« : Ekim 07, 2015, 17:31:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Okul anılarınız
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2015, 18:03:38 »
benim yatılı okuldaki anım çok ,liseden beri yurttayım bu sene 8. yılım :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2015, 18:43:54 »
Liseyi özel okulda okudum. Sınıf arkadaşlarımın hayat standartları benimkiyle çok farklı idi. O nedenle kayda değer bir anım yoktur. Liseden bir tane hâlâ görüştüğüm arkadaşım vardır, hatta âmiyane tâbirle kankamdır. Başka da yok benim maalesef. Ortaokuldan da pek fazla anı hatırlamıyorum; ilkokul ise komple silik. Aha! Yaşlanmışım ben ya la!:D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2015, 20:12:27 »
offf bende anı çok ya hangi birini yazsam bilemedim:))) karaönlük ve kara tahta görmüş bir öğrenciyim ben..

Kızılcık sopası ile ilkokul öğretmenimden yediğim unutulmaz dayak var.. :lol:
Vasat bir öğrenci olmama rağmen Türkiye geneli yapılan deneme sınavında soruları çalarak dereceye girmem var.. :lol:
23 nisanda aldığımız yabancı misafir öğrenciyle olan anılarım var.. :lol:

Konu biraz şekillensin ona göre yazacağım:))
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2015, 20:44:24 »
offf bende anı çok ya hangi birini yazsam bilemedim:))) karaönlük ve kara tahta görmüş bir öğrenciyim ben..

Kızılcık sopası ile ilkokul öğretmenimden yediğim unutulmaz dayak var.. :lol:
Vasat bir öğrenci olmama rağmen Türkiye geneli yapılan deneme sınavında soruları çalarak dereceye girmem var.. :lol:
23 nisanda aldığımız yabancı misafir öğrenciyle olan anılarım var.. :lol:

Konu biraz şekillensin ona göre yazacağım:))

insanın aklına iyi şeyler gelmiyor  :rofl: :rofl:
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2015, 21:06:43 »
lise sondayken müdür siniflari geziyordu bizim sinifta pislik içindeydi kimse temizlik parasini odemedigi icin okulu temiz tutun bu sinifin hali ne aslan yattigi yerden belli olur dedi tabi bende biz burda yatmiyoruz ki dedim [emoji38] gerisini anlatmiycam [emoji38]
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2015, 21:24:02 »
Hangi birini yazayımki. Siyah önlüklü köy okulu macerasıyla başladı son  ders beden olurdu hava kararana kadar harmanda maç yapardık.Ortaokul 2. sınıfı haylazlık yüzünden 2 kez okudum. Teneffüste koridora çıkardık 5 arkadaş içeri girdikmi sırtımızda ayakkabı izleri kravat ve gömlek bi tarafta. Ortaokul 3. sınıf okulun 5 günün 2'si banko müdür odasında dayak yemekle geçti. Hiç unutmadığım duvar tarafında en arkada oturuyordum tarih kitapları siyah beyaz oluyordu  Volkan silgi ile kitaptaki fotokopi gibi olan fotoğrafı silmiş önümde oturan Ahmet elini kaldırdı hocam bişey diyebilirmiyim?Hoca söyle dedi Volkan X padişahı tarihten sildi deyince hocanın o anki surat ifadesini hiç unutmuyorum. Zaten lise 1. sınıftan terkettim. Biraz İngilizce merakım vardı bayağı bi öğrendim fakat onuda unuttum  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2015, 21:40:02 »
lisede yurtta kaldım yatılı okudum. 11. sınıfta yemekhane başkanı oldum  8-) başkan olunca aşçıyla muhabbet çok iyi. bana odasının anahtarını bırakıyordu. sözde ben yemekhane nöbetçi öğrenci listesi yazacağım ama biz ilk girdiğimiz andan itibaren yemekhanenin anahtarını aramaya başladık. neyse anahtarları bulduk. bir gece yemekhaneye gireceğiz arka taraftaki camlı kapının arkasından bakıyoruz içeride ışık var. girelim mi girmeyelim mi derken önden ben arkadan fedailerim geldiler. bir baktık ki kız arkadaşlar belletmen hocalarından izin alıp gelmişler. bizde durum aynı hababam sınıfı askerde filmindeki gibi : " bakın biz bu tavada patates kızartıyoruz. bakın kızlar biz çayı böyle demliyoruz" :D
hocaları bunlara sakın sizden başkasını görmeyeceğim demiş. bir anda kızlardan birinden "eyvah hoca geliyor" sesini duyduk. ben hariç bütün arkadaşlar atletik. herkes bir dolap altına bir masa altına fırın köşesine saklandı. ben ayakta kaldım. yanıma bir baktım sanayi tipi buzdolabı. bismillah dedim kapısını açtım içeri girdim tık sesi duydum kapı kapandı, o an içeride kapı kolu var mı diye baktım ve "eyvah" dedim :D
sağımda askıda bütün bir koyun var aşağıda büyük yoğurt kabı var, cebimde telefon yok bir çakmak ve 6 tane sigaram var. aklıma kibritçi kız masalı geldi. sabaha teyzeler artık bulur beni derken hocanın sesi duyuldu. "sen ordaki çık. sen masanın yanındaki çık... tek tek herkesi çıkardı. bir anda hocanın sesi yanımda duyuldu " burada kimse var mı" diye sordu. herkes "hocam orada kim olacak manyak mı oraya girsin" dediler :D hoca giderken bir tık etti kapı bi arkadaş beni görmüş kapıyı açtı sağolsun resimdeki hale gelmeden kurtardı  :rofl: :rofl:
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2015, 21:56:04 »
Kaan Kara yurt anıları deyince bizim arkadaş yurtta kalıyordu her sabah ilahi eşliğinde sabah namazına kaldırılıyordu. Bir sabah Walkman' yanına alıp yayın odasına girmiş ve Michael Jackson'dan bi şarkıyı dinletmiş tüm yurda. Öğlen müdür çağırdı ve seninle yolları ayırma zamanı geldi diyerek şutlamışlar bunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 07, 2015, 22:08:02 »
Kaan Kara yurt anıları deyince bizim arkadaş yurtta kalıyordu her sabah ilahi eşliğinde sabah namazına kaldırılıyordu. Bir sabah Walkman' yanına alıp yayın odasına girmiş ve Michael Jackson'dan bi şarkıyı dinletmiş tüm yurda. Öğlen müdür çağırdı ve seninle yolları ayırma zamanı geldi diyerek şutlamışlar bunu.

benim yurdum devlet yurduydu :)

DPY sınavını kazanmıştım önce burs çıktı bursu yatılılığa çevirdiler okul yönetimimiz

Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2015, 13:18:46 »
 Sanırım herkes yaşlanmış hissedecek bu konu yüzünden. :)
 Ne anılar çıkıyor bu arada, hepsi film olur. Aslında bu sayfalar henüz o sıralarda olanlara kapalı mı olsa? :)

İlkokul 1. sınıfta, her okul çıkışı bahçede sakladığım bir taşı oyardım. Sonunda bir otomobile benzemişti kaba da olsa.
 Lisede matematik öğretmeni tahtada uzun uzadıya bir soru çözdü. Sınavda da bunu soracağım dedi. Tahtaya kalkmak için izin istedim. Soruyu baya kısa bir şekilde çözdüm ben de. Sınıfın hepsi, "sınavda Hakan'ın yöntemi ile çözebilir miyiz" demişti. :)
 Bazen yanımdaki arkadaşa kitaptan soru gösterirdim, "bunu öğretmene sorsana" derdim. Soru çok zor olurdu, sınıf şaşırırdı. Arkadaş sorduktan sonra öğretmenden izin isterdim soruyu tahtada çözmek için. :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2015, 13:34:24 »
Sanırım herkes yaşlanmış hissedecek bu konu yüzünden. :)
 Ne anılar çıkıyor bu arada, hepsi film olur. Aslında bu sayfalar henüz o sıralarda olanlara kapalı mı olsa? :)

İlkokul 1. sınıfta, her okul çıkışı bahçede sakladığım bir taşı oyardım. Sonunda bir otomobile benzemişti kaba da olsa.
 Lisede matematik öğretmeni tahtada uzun uzadıya bir soru çözdü. Sınavda da bunu soracağım dedi. Tahtaya kalkmak için izin istedim. Soruyu baya kısa bir şekilde çözdüm ben de. Sınıfın hepsi, "sınavda Hakan'ın yöntemi ile çözebilir miyiz" demişti. :)
 Bazen yanımdaki arkadaşa kitaptan soru gösterirdim, "bunu öğretmene sorsana" derdim. Soru çok zor olurdu, sınıf şaşırırdı. Arkadaş sorduktan sonra öğretmenden izin isterdim soruyu tahtada çözmek için. :islik:

Hakan Hocam sizde az değilmişsiniz vesselam :)

İlkokulda içilen su, yenilen yemek kısacası herşey çok lezzetli ve tatlıydı. Okulumuzun bahçesi yaklaşık 100 metre aşağıya doğru eğilimliydi ve yokuş aşağı koşarak arkadaşlara takılırdım. Bir ara kuaförlüğe merak sarmış olsam ve bunu ilk olarak ön sırada oturan kız arkadaşın saçında denemiş olsamda sonu müdür beyin beni tuvalete kilitlemesi ile son bulduğundan bu girişimim çok kısa sürmüştü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2015, 13:49:37 »
Güzel konu.Eve gidince ben de birşeyler karalayayım
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2015, 19:53:04 »
 :)

Kaan, senin olayı da hatırladım, tam unutulmayacak anı.

Hakan Hocam sizde az değilmişsiniz vesselam :)

İlkokulda içilen su, yenilen yemek kısacası herşey çok lezzetli ve tatlıydı. Okulumuzun bahçesi yaklaşık 100 metre aşağıya doğru eğilimliydi ve yokuş aşağı koşarak arkadaşlara takılırdım. Bir ara kuaförlüğe merak sarmış olsam ve bunu ilk olarak ön sırada oturan kız arkadaşın saçında denemiş olsamda sonu müdür beyin beni tuvalete kilitlemesi ile son bulduğundan bu girişimim çok kısa sürmüştü.
Bu da iyiymiş. :)

Her biri anlatılacak güzellikte anılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2015, 20:37:16 »
...Bazen yanımdaki arkadaşa kitaptan soru gösterirdim, "bunu öğretmene sorsana" derdim. Soru çok zor olurdu, sınıf şaşırırdı. Arkadaş sorduktan sonra öğretmenden izin isterdim soruyu tahtada çözmek için. :islik:
Doğruyu yalnızca doğruyu istiyoruz : VW' deki manipülasyonda ne kadar payınız var?!:D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ekim 08, 2015, 21:57:44 »
Ortaokul 3. sınıfta matematik öğretmeni sınavda baba ile oğulun yaşlarının toplamı 44'tür. Baba oğuldan x yaş kadar büyük olduğuna göre oğul kaç yaşındadır. Benimle beraber bi tane kız aynı cevabı yazmış. Öğretmen sonuçları açıklarken bravo çocuklar bunca yıllık hayatımda böyle cevap görmedim nasıl başardınız dedi? 44'ü 2'ye bölüp baba ile oğlu aynı yaşta çıkarmışız  :rofl:  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 09, 2015, 09:18:13 »
harikasınız hakan bey:))) herzamanki gibi gene bam teline dokundunuz:)

1992 tuzla meslek lisesi mezunuyum bilenler bilir japon projesi bir okul ve bizlerde  projenin 2. mezunlarıyız....halen ailecek lisedeki arkadaşlarımızla görüşürüz hiç bir kopma olmaıdğı gibi yıllar doslğumuzu daha çok pekiştirdi:) anılara gelince...hangibi birini analatayım bilemedim :)) kısa kısa zaman içinde paylaşacağım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2015, 12:40:56 »
Doğruyu yalnızca doğruyu istiyoruz : VW' deki manipülasyonda ne kadar payınız var?!:D
:) Ben insanlık için faydalı şeyleri ortaya çıkarmayı tercih ediyorum. Eminim biraz uğraşsalar, maliyetleri çok arttırmadan onlar da daha etik yollar bulabilirdi.
 Şimdi şu soru da oluşur aslında Uğur bey; Dpf temizlik modundaki zararlı emisyon salınımları ne? :)

Baba ve oğlun aynı yaşta olması aslında çok imkansız değilmiş soru şekline göre. Ama öz baba dendiğinde cevap eğlenceli olmuş gerçekten.

Ben teşekkür ederim Seydi bey, daha kim bilir neler gelecek aklımıza.

İlkokulda dışarıdan küçük bir R2D2 getirmiştim(Star Wars robotu). Kurmalı bir mekanizması vardı. Tenefüste bahçede kurup, zemine koymuştum. Aynı zil sesi çıkarıyordu çalışırken. Bütün bahçedekiler sınıflara girmişti zil çaldı zannedip. Sonra tek tek geri gelmişlerdi şaşkın halde. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 10, 2015, 19:54:20 »
Matematik dersinden hiç 2 almadım okul hayatımda. Havuz dolduran boşaltan musluklar ve manavların bir kasa limon elma soruları ömrümü yerdi  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 10, 2015, 23:43:06 »
Lise  hazırlık sınıfındayken tüm hayatımın en haylaz dönemindeydim. Gerçekten de öğretmenlerimi zorlamıştım çoğu kez ( şimdi ben de öğretmenim işin ilginci ).  Neyse; İsmi Muhteşem olan ve gerçekten de çok iyi bir insan olan İngilizce öğretmenimiz derslerde en çok konuşan üç kişiyi, ben, Anı ve Oktay, sürekli uyarırdı. Üçümüzde en önlerde oturuyorduk mecburen. Gürültü çıktığında Anı- Önder-Oktay, ve varyasyonlarıyla uyarırdı bizi hep. Bir gün yine sınıfta gürültü var ve öğretmen tahtaya yazarken sinirle dönerek "yeter ve kardeşim Anı, bir sus artıkk" dedi. Ben de "hocam Anı yok bugün gelmedi" dedim, bana "hep senin yüzünden oluyor işte, konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun" demişti. Adımız çıkmış bir kere, ne yapalım :)