Arkadaşlar herkese merhaba, 24 senedir bilişim sektöründeyim.Benim arkadaşıma sattığım laptop'tur.Onun malı,benim malım veya başkasının malı, farketmez...
Yapılan haksızlık olduğu için,sonuna kadar işi götüreceğiz.. Bu kadar senede ticaret'te başımıza neler geldi,çok şükür hepsini hallettik gibi...
Aşağıdaki yazıyı arkadaşlarımı bilinçlendirmek için yazıyorum. Paylaşabilirsiniz,siz de başkalarını uyandırabilirsiniz...
Garantili, Arızası Giderilemeyen ve Değişim Yapılmayan Toshiba Laptop Hakkında..
Bir arkadaşımızın satın aldığı Toshiba Laptop, Garantili olduğu için,1 sene içinde Toshiba Yetkili Servisine 7 defa gitti..
4 defa saçma sapan parçaları değiştirip,onarıldı diye geri yollandı,3 defa'da anakart değişti fakat ürün müşterimizin eline geçince 10 dk sonra tekrar arızalandı.Ürünü tekrar Toshiba'ya yolladı fakat parça bekliyor denildi..Bütün servis formları elinde mevcut,değişen parçaların listesi elde kayıtlı..
Beceriksiz Toshiba işi çözemiyor,cihazı onaramıyor,3 defa aynı anakartı değişen cihaz hala arızalı,arkadaşımız değişim istemesine rağmen,talebe kulak bile asılmıyor.
Bilgi için paylaşıyorum, bir ürün garanti dahilinde 3 defa aynı arızadan servise giderse,o ürün aynısı veya muadili ile değiştirilmek zorundadır..
Avukat arkadaşlarımı da göreve çağırıyorum..Bu yazıyı paylaşabilirsiniz,ben bütün arkadaşlarıma,kurumsal,şahsi bütün müşterileme bilgi maili atıyorum.. Toptancılarımıza da durumu bildirdik,bundan sonra Toshiba ürünü satmamak için de ayrı çaba göstereceğiz..
Forumda beni şahsen tanıyanlar da var,Arnavut dediğini yapar,yapacak ta..
Sonucu mutlaka sizinle de paylaşırım arkadaşlar.....