0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar forumu bayağı araştırdım ama aradığım şeyi bulamadım, ben 2013 auris Advance alma niyetindeyim 32 000 km de bir araç, üzerinde continental lastik var, bu yeni kasa aurislerde orijinal fabrika çıkış lastiği nedir? Teşekkürler
Öyle birşey yok lastikler fabrikada takılı geliyor2013 te Aurislerde Continental vardı 2014 te Brigestone oldu. Corollada hep Brigestone du
Hangi fabrika ? İngiltere' dekimi mesela? Fransa? Yada Japonya? Yurt dışı üretimlerinden bahsediyorum ben
Auris ingiltere montajlı, Avensiste aynı şekilde. Avensisler Michelin Primacy 3 ile geliyor Yurtdışından gelen araçlar lastiksiz mi geliyor yada dağıtılıyor ülkelere? Aktarımı nasıl yapılıyor ki? Bilmediğimden soruyorum kötü bi anlamı yoktur
Orjinal fabrika çıkışlı lastiğin ne olduğunu bilemezsiniz. Eğer arabanın km düşürülmüş üstündeki lastikler değiştirilmiş düşünceniz var sa aracın stepne lastiğinin marka ve tarihine bakabilirsiniz. Stepne de aracın üzerindekilerle aynı marka ve tarihli oluyor. Sabit bir lastik yok. Üretilen serilerde marka farklılıkları oluyor.