Gönderen Konu: arkadaşlar acill yardım lütfen  (Okunma sayısı 2342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: arkadaşlar acill yardım lütfen
« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2009, 08:06:54 »
  Banada bu savunma saçma geldi. Çünkü Türkiye'de ki disel kalitesini beğenmediği için disel motorlu araçalrı son yıllara kadar Türkiye'ye getirmayan yine Toyota idi. Yani bu udurmda yollarınız bozuk kusura bakmayın size araç getiremeyiz, bizim araçlar sizin yollara uygun değil diye çok rahat şekilde söyleyebilirlerdi. Bakın vergilerden dolayı Auris'de 2.2L d4d'yi Türkiye'de pazara sürmüyorlar. Aynı şekilde 2.0 motorlarıda.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2009, 08:06:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 08, 2009, 16:00:07 »
:))))))))))))))))))
Ben anlamam, benim arabam zaten düz yol arabası diil:)))))))

umut bey o jantlarla araç tam yüklüyken sürtme yapıyor mu :P yahu bu nasıl bi görüntü içi de dolu, çok canım çekti yahu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 11, 2009, 16:00:33 »
Bence tüketiciyi koruma mahkemesine başvurun..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2009, 19:06:30 »
Japonlar hem insani hem de ticari ahlak bakımından onurludur.
çağlar abi japonlar insani de biz hayvanimiyiz, cık cık cık yakıştıramadım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli