0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzinli modellerde de mmt var. dizel benzinli farketmeksizin tam bir fiyasko. yeni nesil corolla'daki cvt ile sizin kullandığınız ve almayı düşündüğünüz tork konvertörlü şanzıman farklıdır. aracı kullanan biri olarak memnunsanız devam edebilirsiniz. bulabileceğiniz en sorunsuz otomatik şanzımanlardan biridir. bence tek dezavantajı 4 ileri olması. honda gibi 5 ileri olsa daha iyi olurdu.
Bir arkadaşımda 2011 1.6 benzinli tam otomatik şanzımanlı corolla var ve bende bunları 4 ileri diye biliyorum ama hızlanma esnasında 5 vites sayıyoruz bu durum hakkında bir bilginiz varmı?
Arkadaslar 2006 1.6 benzinli tam otomatik corollam var. Daha oncesinde de yine 2001 tam otomatik corolla ve tam otomatik honda kullandim. Tum arabalarimda tam otomatik sistemden cok memnundum. Model yukseltmek amaciyla corollanin sadece 2010-2011 benzinli tam otomatik aracindan almak istiyorum. Lakin ozellikle 2011 lerde vites gecislerinin cok gec oldugu ve kronik bir sıkıntidan bahsediyorlar. Tam otomatik sanzumanlarin karekteristik ozelliklerini az bucuk biliyorum. Bu saglikli olmayan bilginin aslı asaleti varmidir.
Sadece corollalar ile sınırlı kalmamanızı öneririm. Donanımı olmayan araca o fiyatlar gerçekten fazla. Daha ucuza daha dolu araçlar ve trim sesi olmayan araçlar var.
Mustafa bey hayirli olsun gule gule kullanin arabanizi. Ozel kacmazsa arabanin km si boya degisen hasar durumu ve alis rakaminz nedir.Mesaj Birleştirildi: Ekim 21, 2015, 18:37:42mutlu bey selamlar sizin arac kac beygir Birde lpg uyumu nedir. Cok cabuk magnezyum alasimli siboplardan dolayi problem cikartiyor diyorlar