0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim avensisi alırken servis kayıtlarına bakmıştım. Soyulmadan dolayı garanti kapsamında değişmişti. Şimdi maşallah tek bir Soyulma yok. Arada bir yanlışlıkla tırnağımı vuruyorum. Ona rağmen maşallahı var. Herhangi bir bakım da yapmadım. Bence bu iş insanın aşırı terlemesi ve terinin içindeki maddelerin derdiyle olan ilintisinden kaynaklı.
Canım arkadaşım bak kendinde demişsin, seninkisi zaten değişmiş ve sorunsuz olan takılmış. Burada daha öncede yazmıştım benimkiside soyulmuş vaziyette, 2. el aldım diye lafımı sözümü etmedim garanti falanda yoktu zaten, ama bu avensislerde aslında AYIPLI BİR ÜRÜN. Ben üstüne malum 10 TL lik direksiyon kılıfını diktim şimdi güzel güzel kullanıyorum. Elim eskisinde orjinalinde yani değişik bir dokunma hissi yaşıyordu şimdi daha güzel oldu.
E yeni takılan orjinal parça değil mi? Değişim sonrası daha iyisini mi taktıklarını iddia ediyorsun?
Bence o şekilde oldu. Bazı arkadaşların Corolla - Yaris Auris vb arabalarında hatırlarsan Farları değişti, Far aynı Far ama kodları farklıydı. Demek ki hatalı üretim olan bazı şeyleri farklı üreticilere üretip yada artık içeriğini değiştirip takıyorlar. Burası Türkiye olunca da işte kim uyanırsa ona muamele yapıyorlar, haaa bu sorunlu komple her arabayı değiştirelim demiyorlar.
@Yağız GÜNGÖR (29961) Deri direksiyonun şıklığının yanında bu tip dezavantajları oluyor, düzenli bakım yapılmadığı takdirde çatlama vs, kaçınılmaz. Bazı arkadaşlar direksiyon simidini garantiden değiştirmişlerdi, serviste şansınızı deneyin.
Bu durum elinizin terlemesinden kaynaklı oluşuyor direksiyonu sürekli tuttuğunuz bölgelerde bu tür sorunlar olabilir . Benim aracımın direksiyonu da soyulmaya başlamıştı bende suni deriden yapılmış hazır dikilmeli kılıf alıp direksiyonuma diktim .Maliyetim 10 tl oldu .Uğraşmam derseniz 50 tl gibi rakamları bunu yapıyorlar .Ha ben orijinal hali ile kullanmak istiyorum derseniz bu işi profesyonel anlamada yapan yerler var .150-200 tl gibi rakamlara direksiyonu söküp orijinal hali gibi kaplıyorlar .