0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Bey benim kit OBD ama takan arkadaşlar aktif etmemiş o ayrı bir konu Kablo alıp kendim yaptım ayarı biliyorsunuz. Daha sonra hic yanmadı. Ben unuttum yazmayı P0171 fakir karışım hata kodu vardı ELM ile baktiğımda ama bu fren sistemi ile ilgili olmadığı için pek ilişkilendirememiştim.
bilgiler için teşekkürler ama hatayı tamir edemedikten sonra ışığı söndürsem ne olacakki
hangi servis lpg takımından sonra garantiden çıkartmadı ben eskişehiri aradım garantiden çıkar dedi...
Servis kendisi anlaştığı yere taktırırsa ve sizin takdırdığınız fiyat aynı sistemde 1800 tl servis taktırırsa 2300 tl.ise garantiden çıkmıyor.Servis zaten ara farkı alarak sizi garantiden çıkartmıyor.
Peki bu evrensel bir garantiden çıkarmama mı? yoksa sadece o serviste geçerli bir garantiden çıkarmama mı? Saçma bir işlem gibi geldi bana.Bu arada LANDİ-LANDİ RENZO-LOVATO falan aynı firmaların herhalde,
Murat ben brc sistemini kendim 1800 tl verip taktırdım taktırdığım yer kocaeli kaya plazayada brc sistem lpg takıyor ve fiyat o zamanlar kaya taktırırsa 2300 tl idi.Şurdan biliyorum avensisi almadan önce 0 auris alacaktım ve aracı almadan önce lpg dömüşümü yaparmısınız diye sorduğumda bu fiyatı vermişlerdi garanti olayını sorduğumdada biz taktırırsak garantiden çıkmaz demişlerdi.Servis senden piyasa değerinden 500 tl zaten fazla alıyor birde brc ile anlaşması varsa ve benim taktırdığım fiyattan daha uyğuna anlaşmışsa niye garanti vermesinki.Ha bu arada her serviste brc takmıyor lavato takan servislerde var yanlış hatırlamıyorsam.
Konuyu açan arkadaş keşke sorunun sebebini yazsada bizde faydalansak.Beim avensiste bugün ilk mesajdaki arıza lambalarını yaktı.check parking brake VSC sytem ve check VSC sistem uyarısı veriyor.Bulunduğum ilde servis de yok.Bu arızanın sebebi nedir tam olarak.Lpg mi yoksa başka sebepleri var mı?Benim araçta lpg li bu arada.