Arkadaşlar merhaba,
bir corolla ilanında gördüm, kumandayla camları ve aynaları açma/kapama özelliği yazmışlar. Ki bu bence Toyota'daki en büyük eksiklerden birisi.
böyle birşey mümkün mü? mümkünse yöntemi ve maliyeti hakkında bilginiz var mı?
Lütfen forumda arama yapalım. ilgili konular mevcuttur
Lütfen forumda arama yapalım. ilgili konular mevcuttur
Birkaç konuya baktım, hatta yorum yaptım ama geçerli bir yöntem bulamadığım için konu açtım. Belki gözümden kaçan birşey vardır düşüncesiyle. Arama yapmadan konu acmiyorum yani.
Bu olayi bende cok arastirdim hatta yurt dışından kablo aldim ama malesef bisey bulamadim bende o kadar sacmaki boyle özellikleri neden yapmiyolar anlamış değilim
Bu olayi bende cok arastirdim hatta yurt dışından kablo aldim ama malesef bisey bulamadim bende o kadar sacmaki boyle özellikleri neden yapmiyolar anlamış değilim
yasin bey ;
camları kumandadan kaldırmak için kapı modeülleri var.4 kapı veya 2 kapı olarak satılıyor. 2 kapı 50tl , 4 kapı 80 tl olması lazım. ayna maalesef yok.
Arkadaşlar google a Toyota corolla ayna kapama ve cam kaldırma modülü yazın çıkıyor.ayrıca aliexpres te de mevcut
Arkadaşlar google a Toyota corolla ayna kapama ve cam kaldırma modülü yazın çıkıyor.ayrıca aliexpres te de mevcut
aliexprestekinin linkini alabilir miyim ?