0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karter koruma plastiği ve çamurluk içerisindeki davlumbazları da kontrol ettiniz mi ?
İnşallah direksiyon kolanu arızası değildir. Ses araç içi direksiyon altın dan geliyor olabilir mi ?
Kaliper pimlerini kontrol ettirin. yağlayıp bakım yapsınlar bi sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Sigorta kutusunun olduğu kısımları kontrol edin. Benim aracımda orjinal alarmı sigorta kutusunun üstüne çift taraflı banltla yapıştırmışlar. Oradan kurtulduğu için ses yapıyordu. Bakmanızda fayda var.
Arkadaslar aracim 2003 corolla terra.toprak yolda veya puturlu asfalt yolda giderken ön sol taraftan lıkırtı duyuyorum.bu ses metalik bir sesten cok plastik bir ses.ustaya goturdum tur attik dinledik.sonra aracin alt takimini komple kontrol etti direksiyon kutusunu da konrol etti hepside saglam.zaten amortisorler ve alt takimdaki bazi parcalar yakin bir zamanda yenilendi.kaputu actik herseyi elimizle yokladik hersey saglam duruyor.kaportaci ön tamponu sapasaglam sıkıladi.kilitci kaputu sıkıladi ama ses hala devam ediyor.ses plastik bir ses ama ne oldugunu bulamiyoruz bilgisi fikri olan var mi?