0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen benimkisi de öyle hocam aslında böyle daha iyi ufak tefek hataları kabul ediyor araç vitese geçmesi için debriyaja dokunman yeterli
Merhaba , Yeni Corolla debriyaj çok yukarıda kavrıyor! Aracı 10.000 kmde aldım aldığımdan beri bu böyle.sürüş konforunu bozuyor. Aynı araç sahibi arkadaşlara soruyorum onlarda aynıymış. Bu debriyaj ayarlanıyormu arkadaşlar bilen varmı?
Bu yüzden dolayı bir aylık arabayı ben yokuşta kalkarken arka tamponu duvara çarptım (:.Hemde fazlasıyla yukarda kavrıyor, yokuş kalkış desteği otomatik girmiyor illa frene köklicen saçma sapan bişi olmuş bu olay araba kaçırmadan kalkmasını istiyorsan 2.500 devirden sonra kaldırıcaksın hatta 3000 (:
Burak Bey, affınıza sığınarak birşey soracağım... Mecbur musunuz mesajlarınızdaki bu anlatma tarzına? Ne zaman bir mesajın üzerinde adınızı görsem bana birşeyler oluyor Stress mi desem, anlamsız bir gerginlik mi desem ... Mesela tvde birsey çıkar da ekranda yapılan şey sizi utandırır ya oturduğunuz yerde... Sanırım onun gibi birşey