0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011. 33000km avensis elegant extra aracima tup sordum.. proje dahil zavoli 1600 tl brc 1950 tl fiyat cektiler .. sizce uygun mudur?
Hangisinin ustası iyiyse, hangisi yolda ayar yapıyorsa, hangisinde memnuniyet daha fazlaysa ona gidin. Ben 1200 tl lik atiker obd de bile sıkıntısız binmiştim. Kitin ismi farketmez, yeter ki usta iyi olsun.
Mutlu Atiker Gold da 1400 olmuş galiba.
2A Mühendislikte BRC taktırın sorun yaşamayın rahat edin yoksa aracınızdan soğur satmak zorunda kalırsınız .Bu lpg yüzünden 2 araç sattım 3 yıldır benzinli araca biniyorum .Lpg yi hala düşünmüyorum bir sonraki aracım inşallah dizel alacağım
landirenzo lovato , prins bu 3 dışında tüp taktırmam ben şahsen. karar sizin. sadece söyleyebileceğim lpg tasarrufu taktırırken değil taktırdıktan sonra başlar.
Arkadaşlar sizce sıfır model bir avensise lpg takıldıktan sonra hiç bir sorun çıkarmadan 100 bin km yapar mı? Yani herşey yolunda gitse lpg takılmış bir avensis motoru 100 bin km yapar mı yoksa yaklaşık 50 bin km de subaplar ölür mü? Bu konuya ilişkin olarak kafam acayip karışık.Arkadaşımın hondasinda lpg var. 20 bin km de bir subap ayarı için motoru açıyormuş. Böyle birşey gerekiyor mu yoksa avensise lpg takıldıktan sonra yaklaşık 100 bin km hiç anahtar vurmaksizin kullanılabilir mi?
brc taktırdım.. gayet memnunum 1200 km yol yaptım.. uzun yolda 16 kuruş yaktı.. çok şaşkınım keşke önceden taktırsaydım.. yalnız sorun şu ki tankım 43 lt.. o da menzil açısından yetersiz