0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1914 olmasın sakın?
İlginç..Birileri aracınızı emanet almış lastiği yarmış sizden habersiz değiştirmiş parası çokmuş hepsini değiştirmiş..
senden habersiz biri senin 4 lastiğide değiştirmiş kıyak yapmmıs size bide yedek lastiğe bakın onda ne yazıyor
Kışlık lastik değişiminde lastikler oraya bırakıldıysa kış boyunca muhtemelen orada karıştı..Ama Adana da pek kış olmuyor değil mi?Mahmut bey..
Servis 4 lastiğide değişmiş hayrına Birdahakine benim tosunu getireyim onada bir el atsınlar Şaka bir yana bu ne Bence serviste başka aracın lastikleriyle karıştı
fotoda görünüyor sol tarafda 4713 yazıyor geçen de arkadaş 2009 clio aldı. arka lastiklerde bridgestone 1500 yazıyor . taş olduk nasıl olur diye. stepneye baktık kullanılmamış aynı lastik 1500. sonrasında arkadaş arkaları değiştirmeye lastikçiye koştu. lastikçi 2009 bu lastikler demiş. anlam veremedim. başka bir numara falanda yazmıyordu lastikte.
İki adet 4 rakam görünüyor.Aracın üretim tarihi göz önünde bulunursak Burak bey haklı galiba 2013 yılının 47. haftası daha mantıklı.4713
4713yani 2013 yılının 47.haftası. Ama muhabbet iyiydi, güldük biraz
lastigin raf ömrü veya baska birseye ait olmasin o tarih