0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gear ortalama 3 gun gidiyormus cok kullan 2 gun gitsin bnce yeterli bir saat alayim desen guzel bisey 1000 tl den basliyor akillisini alirim daha iyi 😄
Bi arkadasim motorola kullaniyor. Cok guzel bir saat
Arkadaslar ben hem samsung hemde iphone kullanicisiyim diger konudan takip eden varsa iphone suan serviste ancak samsung telefonumla kullanmak icin su gear s saat modelini merak ediyorum i watch yada gear s kullanan varmi yada bilgisi olan internette cok arastirdim teknoloji sirketlerinin 20 30 dk lik turkce anlatimli videolari var ancak ben sunu merak ediyorum diyelimki aldim saat kolumda araba kullanirken saatten cevaplama yapabiliyormuyum ? Hicbir tanitim videosunda bunun cevabini bulamadim arac kullananlarin isine cok yarayacak deyip kesiyor videoda sadece bu kadar i watch pahali gear hem daha fonksiyonel hemde daha hesapli geldi bana zaten saat alacaktim istedigim saat in 1000 tl fiyati var normal bir saat almaktansa akilli bir saat alayim hem gorsel olarak guzel hemde fonksiyonel olsun diyorum
Evet bugün iyice baktım gear s çok güzel benm işime yarayacak bir saat madem saat alacağım niye akıllı olmasın zaten saat sever biriyim ancak gear s 2 yi beklemeye karar verdim yuvarlak ve daha ufak kolunuzda uzaydan gelmiş bir cihaz gibi durmuyor normal bir saattan farkı yok dıştan bakılınca en güzel yanıda bu zaten ve saatin kasasının dışının dönüyor olmasıda çok güzel bir özellik olmuş:)
Evet var su toz geçirmez yani havuza bile girebilirsin belli metreye kadar tabi