Gönderen Konu: Tramer kaza kusur oranı itiraz  (Okunma sayısı 1791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 117000
  • Model Yılı: '94
Tramer kaza kusur oranı itiraz
« : Eylül 14, 2015, 11:57:57 »
Merhaba, iyi günler.    10 gün önce haklı çıkacağımız kazada 100 de 100 haksız çıktık.Karşı tarafın işgüzarlığı ve tramer rezaleti bizi kusurlu buldu.Tramer komisyon onayı çıktı. Bu saatten sonra sigorta tahkim komisyonuna gitsem olurmu.Öncelikle sigorta şirketinden bir belge almak  yada müracat etmek gerekiyormu.Kusur oranlarını değişirmi.Mahkemeye versek süreç nasıl işler.10 gündür uğraşıyorum maddi olarak çöktüm.Araç ae101 corolla 3000 lira masraf çıktı.Araç orjinal derken burnu 10 cm sağa kaydı. Şaşe robotuna girmesi lazımmış. Lütfen yardım.
-------- :D ------

Toyota Club Türkiye

Tramer kaza kusur oranı itiraz
« : Eylül 14, 2015, 11:57:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Tramer kaza kusur oranı itiraz
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2015, 13:07:05 »
Sigortanızla görüşün, sizin tuttuğunuz tutanakta kusur siz demi görünüyor? tutulan tutnağa göre çok farklı kusurlar verildi ise zaten sizin sigortacınızın da itiraz etmesi gerekir çünkü para onun cebinden çıkacak.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 117000
  • Model Yılı: '94
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2015, 23:36:22 »
Evet kusur bende çıktı ama tutanak karşı tarafın sigortacısı tarafından tutuldu.Biraz işgüzarlık ve benim acemiliğim o tutanağa imza attım.Bana basit bir tutanak diye imzalattılar.Zaten adamlar maganda.Her şey o tutanakta bitiyormuş.Kaza resimlerini hasarı bile yokken cımbızlayarak seçerek hemen dosya açtırmışlar.Ordan da 3 gün içinde tramere bu şekilde yollamışlar.(tanıdık experleri sağolsun) komisyon onayı çıktığı için itiraz edemiyorum.Sigorta da ilgilenmiyor.Mahkemeye gidin diyorlar.Tahkim e başvurmak istiyorum ama sigortadan belge istediler. Bugün bir faks çektik ama hayırlısı.Hem aracımı mahvettiler hem bu bayram aracsız parasız kaldım.Anşalaşılan bu bayramı iyi gecmiycek benim için.Sağolun.
-------- :D ------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2015, 09:16:17 »
Evet kusur bende çıktı ama tutanak karşı tarafın sigortacısı tarafından tutuldu.Biraz işgüzarlık ve benim acemiliğim o tutanağa imza attım.Bana basit bir tutanak diye imzalattılar.Zaten adamlar maganda.Her şey o tutanakta bitiyormuş.Kaza resimlerini hasarı bile yokken cımbızlayarak seçerek hemen dosya açtırmışlar.Ordan da 3 gün içinde tramere bu şekilde yollamışlar.(tanıdık experleri sağolsun) komisyon onayı çıktığı için itiraz edemiyorum.Sigorta da ilgilenmiyor.Mahkemeye gidin diyorlar.Tahkim e başvurmak istiyorum ama sigortadan belge istediler. Bugün bir faks çektik ama hayırlısı.Hem aracımı mahvettiler hem bu bayram aracsız parasız kaldım.Anşalaşılan bu bayramı iyi gecmiycek benim için.Sağolun.

Anlaşılan sizin aleyhinize ayarlamışlar herşeyi o tutanağı imzalamanız da kötü olmuş. Tahkim şansınızı deneyeceksiniz artık.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.