0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kartel deyince aklıma gelenCartel bir numara en büyükCehennemden çıkan çılgın Türk25 yaşında 100 binlik arabaNerden geldi bu para...En iyisi sormaAnlamasan kafan almaz sormaYaşadığın yeri tanımıyon sormaHer gün savaş caddeler kanKan bile kırmızı değil karakan:Karakan geri geldi burayaHakkınızı arayıp sormayaGeride kalanları uyarmayaBeraber olup bu Cartel'i kurmayaElini vicdanına koyup da söyleBu hayat ne kadar sürecek böyleCartel... deyip de geçmeBize güven de yanlışı seçme.
Bugun sanayiye gidip baktirdim ve usta bir sey yok dedi ancak birşey fark ettim arac otomatik vites ve d konumundan r ye aldigimda cok yavas gaz versem bile tok diye bir ses geliyor ani kalkislardada ayni sesi aliyorum ben motor kulaklarindan supheleniyorum tam olarak nerde bulunuyor kulakciklar?
Bu tip durumlari yasayan arkadaslar varmi ozellikle otomatik viteste
iyi bir tamirciye gidip karterdeki ezikliğin olduğu yer kontrol edilmeli, eğer yağ pompasının süzgeçinin olduğu bölümdeyse süzgeçi yukarı doğru itip yağ eksilmesinde emiş seviyesi yükseldiği için pompa iş göremeyip yataklara, eksantrik sistemine yağ gitmediğinden motoru yakabilir öncelikle buna baktırmalı. sonrada şanzımanın karteri , takozları, 8boruları(varsa), soketleri(varsa) kontrol edilmeli, bu işi gerçek iyi bir ustaya yaptırmalıdır, geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Sağolun hocam bugün yağ lambasi yandi stop edip tekrar calıştırınca söndü yağ seviyesini çok az eksilmis geri donup park yerine baktigimda azda olsa yağ lekesi vardi resmen iğne deliğinden sizmiş iyiki daha yağ vardi yoksa motor elimde kalmişti karteri yaptirmak ve iyi bir koruma taktirmak istiyorum önerdiğiniz bir yer varmi istanbulda ve ortalama kaç para tutar ? Bu arada motorda hiçbir sıkıntı yok gibi gözüküyor 11 senelik arabamin daha motoru bile açilmadi tertemiz nasil moralim bozuldu Mesaj Birleştirildi: Eylül 15, 2015, 15:16:19Bazi forum sitelerinde motorun koruma yuzunden kaza aninda düşmeyeceğini kabine baski yapacaği yaziyor ne yapacağimi bilmiyorum herhangi bir koruma taktiran varmi ? Tavsiye edermisiniz ?
Güney toyota servisinden ayrılma Ali usta var, sefaköy Akaylar2 sitesi no20 0555 2684516 onunla görüşüp ismimi ver görüşünü al.Mesaj Birleştirildi: Eylül 15, 2015, 16:27:30karter koruma faydalıdır,tavsiye ederim, motorada fazladan yarım kilo yağ koy ne olur ne olmaz.