Gönderen Konu: Yağmur Sensörü  (Okunma sayısı 1235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Yağmur Sensörü
« : Eylül 13, 2015, 10:42:13 »
merhaba  arkadaşlar 1 hafta önce corolla advance multidrive s  sahibi oldum araçta yagmur sensörü var fakat nasıl çalışıyor çözemedim kullanma kılavuzunda hiç bir ayrıntı yok bende İnternet sitesinden indirip baktım biraz eski aracım opel astra hb di ondada sensör vardı fakat ilk hareketi benim vermem gerekiyordu bunda nasıl opeldeki gibi yagmur başlayınca yukarı doğru itmek mi gerekiyor yoksa kendisi direk devreye giriyor mu bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler simdiden

Toyota Club Türkiye

Yağmur Sensörü
« : Eylül 13, 2015, 10:42:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: Yağmur Sensörü
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2015, 10:56:02 »
Silecek kolunda oto ve hız ayarı vardı sanırım. Far yakarken ki gibi donduruyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
Ynt: Yağmur Sensörü
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2015, 11:02:34 »
merhaba  arkadaşlar 1 hafta önce corolla advance multidrive s  sahibi oldum araçta yagmur sensörü var fakat nasıl çalışıyor çözemedim kullanma kılavuzunda hiç bir ayrıntı yok bende İnternet sitesinden indirip baktım biraz eski aracım opel astra hb di ondada sensör vardı fakat ilk hareketi benim vermem gerekiyordu bunda nasıl opeldeki gibi yagmur başlayınca yukarı doğru itmek mi gerekiyor yoksa kendisi direk devreye giriyor mu bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler simdiden
oto moda almak için silecek kolunu bir kademe aşağı indirin orada  kalsın cam ıslanınca otomatik çalışır. Hassaslığını da halkayı çevirerek ayarlayabilirsiniz.