0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen hafta internet üzerinden sipariş verdim sis varını ankarada bir firmadan geldi içerisinde gerekli bütün parçalar var (kablolar, sigorta, ampuller, kromajlı çerçeve ve iç buton),aldığım firmayı arayarak ankarada tavsiye edeceği bir yer olup olmadığını sordum saolsunlar söylediler onlarda. etimesgutta bir aksesuarcıya taktırdım daha önceden de yapmış pratik bir şekilde taktı. sis farı butonunu da esp düğmesinin yanına koydu sıkıntısız çalışıyor bakalım simdilik.
145 tl ye sis far setini aldım.Firma Paylaşmak doğrumu bilmiyorum ama Hangar Oto diye bir aksesuarcı Etimesgutta 80 TL de ona verdim.Başta biraz çok geldi ama bi iki tane daha corolla yapmış gösterdi resimlerini eli alışmıştır diye gözüme gelmedi 80 lira. Benim aracımın ve daha önce yaptığı corollaların resimlerini instagrama yüklemiş hangar oto diye arama yapabilirseniz bulursunuz.
Gerçekten tavsiye edilecek nitelikte bir yer endişeniz olmasın tecrube etmiş sonuçta birde ben aynı yerde araç içindeki sarı tepe lambalarını beyaz led e çevirdim bej döşemeyle çok güzel durdu onu da tavsiye ederim pek birşey değil ön arka 20₺ odaMesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2016, 17:44:54buda başka bir vatandaşın yaptırdığı araç
Orjinali de yeşil boşuna 400-500 fazladan vermeye gerek yok bence.Hayırlı olsun.