0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
tahminimce bunlar boyasiz göcüksüz düzelmez servis ve kasko yoluna giderseniz camurluk icin iki yol var macun boya veya değişim ezilmiş çünkü illa yaptircaksaniz kapiyi elletmeyin bana kalirsageçmiş olsun
Yunus bey geçmiş olsun . Allah beterinden korusun .Kaza bu aracın sıfır veya 20 senelik olduğuna bakmıyor . Önemli olan kimseye bir şey olmaması gerisi teferruat .
buna değişim ve boya gerekmeyecek.çektirerek göçüklere müdahale edilebilir.ardından pasta,rotüş ve cila.aynaya baktırmak lazım.bence ucuz atlatmışsınız. eğer çektirirsek boya çatlar derlerse özellikle bu işle uğraşan bir yer bulman gerekir.skodaturkey ve detailingturkey sitelerinde özellikle istanbul için bu işi yapan yerlerin isimleri veriliyordu.
Teşekkürler mahmut bey. Aynen kaza seneye bakmıyor ama insani duygular vardır ya yeni araç olunca insan fazla üzülüyor sanki. Amacım boyasız bu işi halledebilmek inşallah...
Yunus bey araç sıfır olunca tabi ki insanın daha çok zoruna gidiyor . Ama sonuçta dünya malı dediğim gibi kimseye bir şey olmadıktan sonra gerisi teferruat . Tekrardan geçmiş olsun Allah beterinden saklasın .
bir de standart kaportacılar veya servisler bu göçük işleriyle uğraşmayı sevmezler,anlamazlar veya uğraşmak istemezler.mantıkları değişim veya boyadır.maksatları daha fazla parayı bildikleri yoldan kazanmaktır.tıpkı fabrikalardaki seri üretimler gibi.oysa size bahsettiğim yerler titiz adamlara ince işçilik yapar....
Bostanci sanayide cok guzel bir boyasiz gocuk duzeltme yapan yer var. Fazla bir fiyat cikaragini sanmiyorum. Ben kendi aracımdaki göçükleri kendisinde yaptırdım. Orda size bilgi verir boyanın kalkacağı veya kalkmayacağı hakkında. http://www.boyasizgocukduzeltme.net
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun .Boyasız göçük düzelten birçok yer var ama tavsiye edilen garantili iş yapan yerlere yaptırabilirsiniz düzelmeyecek bir hasar gözükmüyor yapıldıktan sonra siz bile anlayamazsınız
Geçmiş olsun. Boyasız göcük düzeltme işinde yalan dolan çok fazla. Hallederiz derler , sonra boya çatladı boyanması gerekiyor derler. Bence gittiğiniz yerlerdeki işlem gören arabalara iyi bakın. Eğer dükkanda sadece lüks araçlara işlem yapıyorlarsa oraları tercih etmeniz de fayda var. Bu şekilde yapılan işlenleri prefosyoneller yapıyorsa aynı zamanda ucuz değil pahalı oluyor ve iş yoğunluğuna göre 1 -2 hafta sonraya randevu verebiliyorlar. Abim insigniasının 2 kapısı için 900 tl para vermişti sene başında.
Öncelikle çok geçmiş olsun...Kaskonuzda mini onarım hakkınız varsa oradan faydalanın derim... Bir ay önce bende arka tamponu sürttürmüştüm mini onarımdan boya onarımı mini yama (PR) hakkımı kullanarak ücretsiz bir şekilde yaptırdım. Fakat çok yoğun olduklarından ! üç hafta sonrasına gün vermişlerdi. Araç bir gün orada kalmıştı.
Geçmiş olsun.Manisadan antepe dönerken ......... ......,, birinin.yola atmis olduğu bira şişesi bir başka aracin tekeri ile vurmasi sonucu benim kapıya geldi vurdu.Şişenin ucu denk gelmis birde tam kapi koruma bandi ile kapidaki çelik bariyere denk gelmis 25 kuruş kadar ezmis.Daha kötüsü de olabilirdi .Allah korusun cana değil mala gelsin demir yigini yapilir.Dışarı ile uğraşmayın kaskodan yaptirin.Sizdeki hasar göçük degil de çizik seklinde oluşmuş hasar boyasiz çok zor gibi.Aynanizida degistirin gitsin