0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ebayde Paypal üstünden alışveriş yapılıyor ve Paypalda itiraz süresi 6 aya çıkarıldı. Eskiden 45 gündü süre ve kargo gelesiye kadar bu itiraz süresi bitebiliyordu. Artık öyle bir durum yok.Fakat Mehmet abinin de dediği gibi gümrüğe takılır da para öderseniz ve ürün de istediğiniz gibi değilse boşuna gümrüğe para ödemiş olursunuz. Ayrıca bu kadar ucuzsa vardır bir kurnazlığı. Çalışmasına çalışır belki ama 1 hafta sonra çalışmaz elinizde kalır. Bu tür ürünleri almak isteyen arkadaşlara da gerçekten ihtiyaçları var mı sorgulamalarını öneririm. Kim arabada film ya da tv izliyor ki bu multimedya ekrandan. Şahsen geri görüş kamerası için yararlı bir tek, onun için de multimedyaya o kadar para vermektense geri görüş kamerası ve 4.3" ya da daha büyük ekran alınır, paşa paşa kullanılır.
Bence ihtiyaç var.Geri görüş kamerası ve 4.3 lcd alıp monte ettim.Ama navigasyon yok. Keyfe keder obd2 ile araç verilerini görme vs. yok. Yeri gelince multimedya da lazım olur. Yolda çocuk film izler (arka kafalıktan lcd ekran ile).Pek çok double din ön kamera destekliyor. Kazalara karşı delil olarak kayıt yapılabilir. Kısaca kullanım durumuna bağlı biraz. Makul fiyattan bulsam android 8 inch bir double din almak isterim. Selamlar...
Geçen ebay dan geri vites kamera ve 4.3" lcd aldım ödeme onayı falan istemedi.sadece feedback(geribildirim)yaptım.bu fiyata 2din olmaz.aylardır bakıyorum yurtdışı sitelere.wince sistem bile yüzküsur dolar..
Bu ürünlerin markası modeli ve fiyatını da yazabilir misiniz?
Ya bir arkadaş camry aracın almıştı ism8ni unuttum 2 3 ay oluyordu acaba geldi mi onunki
Ismail Senel mi abi
Valla hatırlayamadım kendi resmini koymuştu forum resmine araç içinde oturan resmi vardi
Sanirim oydu abi.