0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK teröristlerinin hain saldırısında şehit düşen Cihan Aksarı’nın Şehit konvoyundaydım az evvel Düzcedeyim şu an ve burası bu gece uyumayacak.... Allah tüm silahlı kuvvetlerimizin Yar ve Yardımcısı Olsun... Şehidimizin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin geride kalanlarınada sabır versin İnşallah...
2014 Corolla aracımın Kornası bitti galiba bende anlamadım??? Kornaya sık aralıklarla ve sürekli bastım 3-4 dakika sonra ses kesildi ve çalmadı? Bu durumda ne yapabilirim. Servisemi götürmem lazım yoksa sanayidemi halledeyim. Fiyatlar nedir acaba bir bilgisi olan var mı? Neticede 1 senelik aracın kornasının bu şekilde olması normal mi
ben olsam gider dışarıdan adamakıllı bir korna takarım hiç sevmiyorum corollanın kornasını. Road runner
Anlamadığım az evvel servisle görüştüm Garanti kapsamına girmeyebileceğini söyledi korna değişiminin?? Gerçekten öylemi acaba?
Emrah bey Kornaya bastığınızda herhangi bir tepki veriyor mu zırıltı vs. yoksa eğer sigortasına bakmanızda fayda var horn yazması lazım sigorta aşırı yüklenmeden atmış olabilir.
Normal şartlarda her korna çok uzun süre basılırsa 3-4 dakika gibi tabiki bozulur eğer çok iyi bir ses çıkmasını istiyorsanız hella nın ferrari kornası var 120 db ses veriyor en sesli çalışan tırın yanından geçerken bile duyuluyor tır tarafından