0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bi tahlihsizlik sonucu surucu kapı tarafında bulunan yan ayna sinyal camını kırdım bulabilirmiyiz başına böyle bi olay gelen varmıdır servise ulasamadım pzartesi sorucam
Servisi bugün aradım, Auris 2012 modeli için sağ ayna sinyaline 230 TL dedi. Fiyat yüksek geldi bana. Yan sanayi bulabilir miyim bakacağım.Bugün bi bakayım dedim kendim sökebilir miyim diye. Fazla zorlanmadan söktüm. Parçayı bulup alabilirsem kendim takacağım.
Teşekkürler @Ilke Arslan (19216) Ancak bu değil. Farklı bir linkte buldum epey benziyordu ama ondan da emin olamadım. Onun da fiyatı 99 USD. Yine de çok yüksek. hızlı kargo ücretini de ekleyince buradaki servis fiyatından da daha pahalıya geliyor 28 gün sürem kaldı, trafik muayenden bu sinyal dolayısıyla geçemedim. Süreyi de düşünürsek oradan almayı da riskli görüyorum.
evet aslında fiziki durumu gayet iyi sinyalin @Ilke Arslan (19216) Benden önceki sahibi nasıl olduysa aynayı bi yere çarpmış veya aynasına çarpmışlar, yeşil mercimek büyüklüğünde bir delik var üzerinde. Onu da ben silikonla kapattırmıştım. Fakat yine de içinde buhar şeklinde su damlacıkları görüyordum çok yağmurda filan kalınca. Muhtemelen oksitlenme vs yaptı. Yoksa dediğim gibi fiziki durumu gayet iyi sinyalin. Olmazsa dediğin gibi bir yönteme başvurayım. Ama tanıdığım bi elektronikçi de yok. Kime göstermek lazım onu da bilmiyorum. Oto sanayicilerde elektirikçiler anlar mı acep?
Abi o devrenin bir fotografini atma imkanin varmi ? Belki yapilabilecek birsey