0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun çözülmezse aracı direk Japonya'ya sürerim artık
Olay LPG regülatöründe veya LPG enjektörlerinde, başka bir şeyde değil.Aynı problem 1,5 yıl önce bende de çıkmıştı. 150,00 TL vererek enjektör tamir takımlarını yenilettim problem kalmadı.
Aynı sorunla karşı karşıyayım lpg regületörü emme manifolduna gaz sızdırıyor denemek için akşamdan lpg map sensörünün hortumunu söktüm tabi aracı lpg de stop ettim sabah tek marşta çalıştı.Böylece lpg regületörünün diyaframında kaçak olduğunu tespit ettim.Daha önceden de benzinde stop ederek lpg sisteminden kaynaklandığını anlamıştım zaten.
gaz kesici arızalı yani ?
Aynı sorunla karşı karşıyayım lpg regületörü emme manifolduna gaz sızdırıyor denemek için akşamdan lpg map sensörünün hortumunu söktüm tabi aracı lpg de stop ettim sabah tek marşta çalıştı.Böylece lpg regületörünün diyaframında kaçak olduğunu tespit ettim.Daha önceden de benzinde stop ederek lpg sisteminden kaynaklandığını anlamıştimMesaj Birleştirildi: Ekim 25, 2015, 12:05:31Tolga bey, maf sensorunun üstünde soket var onu mu çıkarıp deneyecegiz. Hortumu soktum demissiniz , bu işlemi nasıl yapacağım yardiminiz için tesekkurler
Pompa degistirilip denenmiş miydi daha önce? Geçmiş olsun diyelim inşallah tekrar etmez.
Ferit bey geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. Benim araç devam ediyor tam olarak değişen parça resimde gosterdigininiz yerdeki parcami bu resmi ustaya gostersek anlar umarım. Pompa ve daha önce orink dediği bir parça değişmişti bende.
Gecmis olsun, umarim paylasimlarin faydasini gormussunuzdur ve ihtiyaci olanlar da gorecektir.
İki farkli usta son 5 gunluk surede baktı bar ölçüldü bar 2 nin altına düşüyordu dönüş valfinde kaçak var dendi sarıldı beyaz a. Ketenle her açan pompanın bir tarafını sıkıştırıp sarıyor birinin elinde kalacak. Ustalar Orjinal pompa aldiracaklar ama sorunu cozemeyecekler anlaşılan