0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 ay boyunca baska arac goturmediyseniz. Direkt evrak vs almadan araci goturebilirsiniz
Muayane randevusu alırken muayeneye getirecek kişi ismi kayıtlı olmalı.
Şirket çalışanı yazması sizin için problem olmaz. Yani vekalet yazısında şirket çalışanı yazsın, sen burada çalışıyormusun diye sormazlar. Ben nerdeyse iki ayda bir araba götürüyorum muayeneye. Sadece kaşe olmasına dikkat ediyorlar, şirket çalışanı mısın değil misin onu bilemezler zaten de sormuyorlar. Ama şu var ki muayene randevusu alırken sizin adınız ve telefon numaranızı girmeniz gerekiyor sisteme
Şirket çalışanı yazması sizin için problem olmaz. Yani vekalet yazısında şirket çalışanı yazsın, sen burada çalışıyormusun diye sormazlar. Ben nerdeyse iki ayda bir araba götürüyorum muayeneye. Sadece kaşe olmasına dikkat ediyorlar, şirket çalışanı mısın değil misin onu bilemezler zaten de sormuyorlar. Ama şu var ki muayene randevusu alırken sizin adınız ve telefon numaranızı girmeniz gerekiyor sisteme.Mesaj Birleştirildi: Eylül 03, 2015, 21:11:49Yanlış bilgi İlke...Senin dediğin şahıs adına kayıtlı araçlar için. Şirket araçlarında farklı bir uygulama var...
Ruhsat üzerinde boş muayene onayı alanı bulunmuyor ise öncelikle muayene için istasyona başvurulması ve muayenenin tamamlanmasının ardından istasyonlarımızdan elektronik ortamda ücretsiz olarak hazırlanarak onaylanan elektronik tespit formu ile birlikte trafik tescil bürolarına giderek yeni bir trafik belgesi alabilirsiniz.Alıntıdır...