0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi anahtarı onarım yoluna gitseniz. Pili suyla temas ettiyse bosalmis olabilir. Veya ufak bir korozyon vs. Bir acip baksaniz. Belki bir umut olur. Zaten icini actiginizda mefta oldugunu gorurseniz o zaman yenisini alin
denedim pilini değiştirdim oradaki sisteme wd 40 denilen seyden sıktım vs ne yaptıysam calısmadı bile bugun akşam üzeri servise uğrayıp bakacağım anahtara
anahtari daha once baska kutuya aktarmistim sustaliya yani yeni anahtar basmislardi ayni ev anahtari kopyalamak gibi makinanin uzerinde koyup onun desenine gore kesiyor anahtari bu anahtar sizin arabanizin kapisini açabilir ve kontaga girebilir fakat immobilizer gerekiyor bunun içinde içindeki sistemle immobilizerin kopyalanmasi gerekiyor bunun ucreti ne tutar bilmiyorum 70 80 liraya tutcak iş yok ben kiytirik sustali anahtar kutusuna 50 lira verdim 70 80 hal oluyosa hemen gidip anahtarimi orjinala çevireyim o kumandanin içi komple degiscek buyuk ihtimal fakat 500 de cok gibi kaskodan yaptirin satarken yazarsiniz anahtar degisimi yapildi diye sıkınti yaşamazsiniz