Hayırlı olsun hakikaten aydınlatması süper.
Bu satıcının bana artık komisyon vermesi lazım

Hayırlı olsun Kaan,güle güle kullan.
E14 corolla içinde uygun.Almak isteyenler için yazayım
Cavit bey şöyle bir durum oluştu

Eleman her yeni ürün geldiğinde direkt whatapp'tan mesaj gönderiyor bana."Abi nasıl sence gidermi gibilerinden soruyor"
yahu kaan bu iki oldu arkadaş geçenlerde iç aydınlatmalar için gaza geldim verdim siparişi hepsiburada.com dan şimdi de bir ilk gerçekleştirdim gecenin saat 2 sinde ilk defa yurt dışından alışveriş yapıyorum 28 eylül ve 20 ekim arası elinde olur diyo yanlış anlamadıysam nasıl bekliycem o kadar bilemiyorum hadi hayırlısı

yoldan çıkartma bizi artık yeterrrr
Eleman her yeni ürün geldiğinde direkt whatapp'tan mesaj gönderiyor bana."Abi nasıl sence gidermi gibilerinden soruyor" 
Ne güzel yeni ürünlerden ilk siz haberdar oluyorsunuz.
Hocam şu bizim hem drl hem sinyal lambalarından getirse garantili alsak bizde
Hocam şu bizim hem drl hem sinyal lambalarından getirse garantili alsak bizde
almadın mı talat? 25 ağustos falan deniyordu
almadın mı talat? 25 ağustos falan deniyordu 
Alamadık abi yav. 38 dolardan 19 dolara düşecek dedi satıcı. Bi baktık 30 dolara düştü biz de hızla uzaklaştık alternatifleri bakıyoruz bakalım murat abi ile
Ben direk Photonları taktım:)
Xenonlar nasıl Kaan Memnun musun?
Artık şu spoyler ları tak ta yalnız kalmıyım:)
Bu geri vitese taktığın lambada orjinal lambaya göre 20-30 lumen fark var hesaplamam doğru ise, herhalde tek farklı gösteren kısmı ucuna konan cree ledler.
Araştırırken , tabii yanlış araştırmadımsa bu çinli yada ebaycılar üfürüyorlar
Arkadaşlar şaşırtıcı bir şekilde kargo elime ulaştı bu kadar kısa süreceğini beklemezdim bakalım akşam montajı yapıcağım inş.
Vee bende dayanamayıp sipariş vermiştim ayın 2 sinde.bugün geldi çinden geri vites ledlerim.akşama takıcam inşallah