Gönderen Konu: Avensis T25 lastik secimi  (Okunma sayısı 1283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Avensis T25 lastik secimi
« : Ağustos 29, 2015, 15:16:23 »
Merhaba arkadaslar,
Bugun tanidik lastikciye gidip lastiklerime baktirdim. Yanlar baslamis artik acilmaya hafiften. Degistirsek iyi olur dedi ama cok pahali bunlar dedi. Goodyear ve pirellinin en iyi lastiklerini bayi fiyati ustunden 450 tl ye birakti. Olculer 215 50 17.
Toplam 1800 tl tutuyor. Daha hesapli yok mu dedim. Onerebilecegi alt sinif olarak Riken var dedi. Karar veremedim. Omun da tanesi 185 Tl olur dedi. Karar vereyim dedim. Riken kullanan var mi hic performans lastiklerinde. Birde riken ile ilgili asagidaki bilgiyi buldum.

Riken markası, 1917 yılında "Riken Gomu Industry" adıyla Japonya' da kuruldu. Riken firması iş hayatına kimyasal araştırmalar ile başlamış olup ilerleyen yıllarda Riken adıyla lastik üretimine başlamıştır. Riken lastikleri 1979 yılından beri bir çok ülkede, Amerika ve Avrupa 'da satılmaktadır. Michelin ile yapıkları işbirliği sonucu 1992 yılında Michelin Okamato Tire Corporation olmuştur. Riken lastiklerinin üretim yeri Sırbistan olup riken lastikleri Sırp malıdır.

Toyota Club Türkiye

Avensis T25 lastik secimi
« : Ağustos 29, 2015, 15:16:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis T25 lastik secimi
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2015, 18:02:41 »
Bence toplam da 1800 tl çok para. Riken marka Lastiklerin frenleme puanı iyiyse bence düşünmeden alın. Yada tanesi 200 tl ye petlasta alabilirsiniz.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis T25 lastik secimi
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2015, 18:39:44 »
riken'i bilmem ama falken ze914 için çok güzel yorumlar. ucuz olsun dediğim an alacağım lastik. f/p için :tamam:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)