Gönderen Konu: e12 corolla d4d satılıp sıfır peugeot 301 1.6 dizel almak mantıklı mı  (Okunma sayısı 1444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu kesin değil sadece meraktan soruyorum bu gün aklıma geldi babamla konuştum corolladan inip buna binilir mi hiç araba mı bu dedi :D Ama ben yine meraktan soruyorum bizim e12 nin maşallahı var ama bazen keşke 1.6 olsaymış dedirtiyor d4d motor güzel ama yine de 1.6 istiyor gibi corollanın kasasına göre. Babamın da engelli raporu olduğu için bunu satıp sıfır 301 alırsak hiç fiyat farkı ödememize gerek kalmayacak nerdeyse bu durum ciddi değil sadece merak ettiğim için soruyorum motor ömrü kalite vs. açısından ne düşünüyorsunuz? Corollanın kalitesine yanaşamaz gözümde ama merak ve fikir almak istiyorum teşekkürler şimdiden fikirleriniz için :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Pejo 301 biraz daha oto kiralama filo kullanım amaçlı bir araba. İç malzeme kalitesi ve konfor aramayın. Ama yakıt tüketimi olarak güzel bir araba. 1 kere Ankara İstanbul arası kullandım. Bana göre E12 corolla 5 üzerinden 3,5 ise bu araba 5 üzerinden 2.5 eder.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
Eğer imkanınız varsa üzerine biraz ekleyip daha iyi bir araba alabilirsiniz. Aradaki model farkına rağmen 301 corollaya rakip olamaz ancak clio albea vb. Araçların dengi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Bende 301i epey inceledim. Malum 2013  2014 kmsiz araçlar 40bin lira.  Çok mantıklı  geliyor ilk önce. Ama yorumları okuyunca buna 40 milyarda verilmez diyor. Arabanın cam açma butonları gögüsün ortasında. Araba 2015 hala bu saçmalık var mı dedirtiyor? Arabanın  sertliği ve yalıtımdan yetersizliğinden bahsetmişler. Özellikle klima  açınca ses 2 katına  çıkıyor ve uğultulu çalışıyor motor diye kullanıcı sıkıntıları var. Artısı dizel  motor tipi fena değil, arabanın bagajı iyi. B sınıfı araç ama. Size dar gelebilir.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)