0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey aracın kaloriferini açın sicak konumuna getirip oyle rolantide calistirin.Ben koltuklari makine ile yikadigimda ve tavani sildigimde yarim saat calistirdim kurudu.sizin koltuklarida bubsekilde biraz kurutabilirsiniz.Ama arka cam pandizotu cok islandiysa sekli bozulabilir.yada ordaki fren lambasi tesisati zarar görmüş olabilir.Siz bu sekilde kurutmaya calisin gerisini servise birakin
Sakarya ferizlide cumartesi sabahı fırtına oldu. Balkondan düşen fayans Avensis in arka camını patlattı. yoğun yağmurda araç su aldı görebildiğim kadarıyla arka koltuklar yer döşemeleri ve bagaj döşemeleri ile arka pandizot su çekmiş. Kaskoyla iletişime geçtim. cam için beni yönlendirdikleri hiçbir camcı orjinal cam takmıyor. yetkili servis anlaşması var. ama yetkili servis kasko şirketinin cam servisi değil. servisi aradım orjinal cama işçilikle beraber 1600tl fiyat biçtiler. yüzde 20 muafiyet var. bu da 320 tl yi benim ödeyeceğim anlamına geliyor. ama kasko sözleşmesinin parça tedariği kısmında orjinal parça klozu var. yani aslında orjinal parça tedarik etmeleri gerekiyor. sıkıntı şu yetkili servis kasko firmasının cam servisi değil ve sözleşmede anlaşmalı cam servisi dışında yaptırılacak onarımlarda yüzde yirmi muafiyet uygulanır diyor. bu durumda ne yapmalıyım? ilkkez kasko şirketiyle muhattap oluyorum. değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de su olayı var. yetkili servis o işi de yaparız dedi ama fiyatı abartırlar mı? hasar kaydı şişer mi? gidip bir oto kuaförüne kendim mi temizletip kurulatsam? işin kötü kısmı aracı servise gönderdim ama cumartesi mesai bitmişti bugün tatil üstelik servisteki eleman işlerinin yoğun olduğunu çarşambadan önce yapamayacaklarını hem eksperi beklemek zorunda olduklarını söyledi. beni korkutan aracın içi ıslak bir kaç gün böyle kalsa küflenip koku yapmaz mı burası nemli malum. Yol gösteren olursa minnettar kalırım. iyi geceler...