Uzun suredir uygun fiyatli araba arayışındaydım çünkü köye gitme ihtimalim vardı(meslek iicabı ). Dacia vs bakinirken palio alayim dedim. Yok yav dedim sonra bide bagajı olsun dedim ve albea aldım. 78 bindeki aracimin bi sol on camurlugu boyalı. Maşallah temiz bakmıs ilk sahibi. Sagolsun çokta iyi biriydi. Dostlugumu hala surdurebilirim o derece

). Sadede geleyim araç bekledigimden çok iyi çıktı

.
Hacim :
Aracin ic hacmi neredeyse c sınıfını aratmaz. Arka diz mesafeside yeterli düzeyde. Bagaj hacmide çok iii. Fluance de bile bagaj kapağınınkkollarının altında eşyalar edilirken bunda onları bagajin iç dosemesiyle kapatmis lar. Tatlı bi ayrıntı

.
Güvenlik:
Aracta bi tane güvenlik donanımı var oda airbag. abs li model olmasını çok isterdim ama yapacak bise yok. Ama arac yüksek hızlarda yoldan kopmuyo. Güven vermeyen bu yapısı yok. suspansiyon sistemi yumusaga yonelik ama yol tutusu bekledigimden iyi
Konfor:
Arac konfor noktasinda da beklenti karsilar potansiyele sahip. Hayalkırıklığı olacak bi durumla karşılaşmadim. Fakat koltuk pozisyonu çok dik. Biraz yatık kullanmayı sevenler için hoş değil ayrıca direksiyonun derinlik ayarının olmaması da üzücü ama yapacak bise yok. 3 kuruşa 5 köfte yok maalesef

. Dediğim gibi suspansiyonu sistemi yumuşak hissettiriyor bu gayet iii. Ayrıca debriyaj pedalı 2005 corolla dan hatırladığım kadarı ile kıyaslayarak olursam yumuşak. Hemde fren pedali sanki tuş gibi çalışıyor

. Basınca dibinde duruyor. Sonu yokmuş gibi bi basma hissiyatina sahip değil. Direksiyon yumuşaklığı da bana iyi geldi. Çok hissiz deği . En azından eradan iyi gibi geldi. Sürdüğüm era da sorun olup olmadığını bilmiyorum tabi ama benim yorumum bu şekilde.
Yakıt tüketimi ve sonuç:
Araca tüpü ben taktirdim. Sıralı sistem taktirdim. Arastirmam sonucu bundaki fire motorun aslında vvti teknolojisi kullandığını öğrendim. Tek eksantrik olması gucunu azaltsada şehir içinde yakıt tuketimini çok düşürüyor. 60 TL lık yakıtla 358 km yol gittim ki muazzam bu sonuç. Taksicilerin neden tercih ettiğini anladım

. Cok ta sessiz çalışan bi motor. Rolantide sesini duymak kapılar kapalı ise çok zor. Şaşırtıcı bi sessizliği var.
Uygun fiyatıyla alternatif bi model ve bence çok yeterli. Tavsiye ederim. Temiz bulunursa baya idare edecek bi model

Edit: araç makyajlı kasa. 2006 model için tüm bu izlenimim