0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehabalar arkadaşlar yakin bir zamandan beri ön cam buğulanmasi sorunu yaşıyorum. Klima açıkken derece kaç olursa olsun sileceklerin biraz uzerinden ve distan bugulanma sorunu yasiyorum.Hava sirkulasyonu acik veya kapali farketmiyor. Sadece hava cikisi orta havalandirmadan oldugu zaman bugu yapmiyor. Diger butun modlarda bugu oluyor. Sizce bunun cozumu nedir
Arkadaslar tesekkur ediyorum hepinize versiginiz cevaplar icin ama sanirim bu herkeste olan bir durum cozumu havayi oryadan vermek iste o zaman da soyle bir sikintim var kucik bebek oluyor cogunlikla aracta o yuzden ortadan veremiyorum havayi diger turlu nerden verirsem vereyim her zamab bugu oluyor. Diyeceksiniz ki silecekleri calistir gecer ama oyle bir hal aliyorki surekli calistirmam gerekiyor silecekleri bu da beni sinir ediyor bir zaman sonra malesef...
Yunus hocam, havayı ortadan verince üstünde bulunan yönlendirme mekanizmasını yukarı doğru kaldırın. Hep yukarı baksın. Fan hızını da yavaşa alın, inanın hiç rahatsız etmiyor.
Ankarada böyle bir şey yaşamadım, Antalyada sabah akşam öğlen srekli bir buğu mevcut, Bodrumda sadece akşam üstü ve gece, İzmirde sürekli buğu yapıyor. Ön cam soğuyunca havadaki nem cama yapışıyor. Tek çözümü arkadaşların da dediği gibi ayaklara vermek. 2 aylık bebeğimle Ankara bodrum arası gündüz gittim, klima 3.kademede açıktı. klima temizliğini yaptıysak ve filtremiz temizse sorun olmuyor.