Gönderen Konu: Yeni Trafik Sigortası  (Okunma sayısı 2838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Trafik Sigortası
« Yanıtla #20 : Ağustos 22, 2015, 01:47:16 »
İlke kaçarın yok. T.C kimlik numaran sisteme girdi bir kere. Ayrıca sigortalı aracında bir dahaki sigorta primi yükseldi :)
Sonuçta sistem oturduğun il, senin yaşın, yaptığın meslek gibi daha birçok kriterden oluşuyor. Ha dersen benim kendi arabamın sigortasının hasarsızlık indirimini etkilermi etkilemez. Ama kaza yaptığın aracın sigorta hasarsızlık primi etkilenir.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 22, 2015, 01:47:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 22, 2015, 08:08:10 »
Bu ayın 15.'de trafik sigortasını yaptırdım. Araç eşimin üzerine ve 2. Senesi. İlkini 325 e yapmışlardı. İlk kez trafiğe  çıkacağından ve bayan olmasından ötürü fiyat yüksek çıkmıştı. Hasarsızlık olmasına rağmen bu yıl bilinen sigorta firmalarından 485-500 gibi fiyatlar çıktı. Marphe'den 430 tl ye yaptırdım. Buna sebep olanları Allah'a havale ediyorum.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 22, 2015, 08:33:33 »
İlke kaçarın yok. T.C kimlik numaran sisteme girdi bir kere. Ayrıca sigortalı aracında bir dahaki sigorta primi yükseldi :)
Sonuçta sistem oturduğun il, senin yaşın, yaptığın meslek gibi daha birçok kriterden oluşuyor. Ha dersen benim kendi arabamın sigortasının hasarsızlık indirimini etkilermi etkilemez. Ama kaza yaptığın aracın sigorta hasarsızlık primi etkilenir.
Şöyle  bir olay var. Carptigim adam henuz daha aracini yaptirmamis. Zaten pek hasarida yoktu, bagaj kapagindakigöçük  disinda. Sbm'den surekli takip ediyorum :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 22, 2015, 08:36:16 »
Şöyle  bir olay var. Carptigim adam henuz daha aracini yaptirmamis. Zaten pek hasarida yoktu, bagaj kapagindakigöçük  disinda. Sbm'den surekli takip ediyorum :)
O vakit sıkıntı yok [emoji23]
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."