0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tartışmaya gerek yok . Doğru ise müstahak az bile yapmışlar .
O kadar buyuk bir artış beklemiyorum ama otomotiv sektorundeki inanilmaz buyume tabikide zam getirdi. Bu daha başlangıç. Yakıt zammı da kapidadir bence
abilerim birsey soracagim. kendimin olmayan aracla ufak bir kaza yapmistik hatirlarsiniz. simdi o kaza benim sicilime etkisi olacakmi ?
Aynen coni vaynen İlke. Geçmiş olsun.
Bu ülkedeki bütün araba sahiplerini öldürseler de rahatlasalar.Bu ne kindir , bu ne düşmanlıktır ??Kaskosu ayrı dert.Benzini ayrı dert.Trafiği ayrı dert.Muayenesi ayrı dert.Egzos pulu ayrı dert.Taşıt pulu ayrı dert.Bu ne yaaaaaa......
Trafik siğortası kime aitse o etkineliyor diye biliyorum ilke
Valla saglam bir fiyat farkı söz konusu oldugu kesin ama net tutar hakkında bilgim yok. Ama bu is burda asla durmaz. Bunun diger sebebi de cebimizden çıkmasın diye yalandan tuttugumuz tutanaklar. Bunu da es gecmemek lazım.Ilke sucluluk oraniniz var ise yansır
Mesajı yeni farkettim abi kusura bakma.Abi trafik sigortası araç sahibinin üstüne ama kazayı yapan benım ve sürücü olarak ben yazıyorum tutanakta. ileride araç alıp sigorta yaptırırsam diye merak ettim.Abi ben arkadan yerleştirdim adama.
Kasko arac sahibine oldugu icin onun durumu etkilenir. Sen kaskoda kullanici olarakda gorunmuyorsun. Yani arac yaptirilirkenxsen onemli degilsin kasko sahibi onemli. Bu benim bildiğim tabi