Gönderen Konu: 2011 Toyota Yaris MultiMode 6 ileri şanzıman sorunları..  (Okunma sayısı 2994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
 Öncelikle herkese merhaba.. 2011 yılında sıfır olarak aldığımız toyota yaris 1.33benzinli multi mode aracımız ikinci kez şanzımandan dolayı arızalanıp yetkili servisde yatmaktadır.Aracı alırken aracı bize satan toyota yetkilileri bu vites kutusunun 6 ileri olduğu önceki 5 ileri versiyona göre hataların giderildiğini ve sorunsuz olduğunu beyan ettiler ve aracı aldık.. 61.000 km vites değişimini gerçekleştiren robot ve elektronik parçası arızalandığı için araç yürümez duruma gelmiştir.. Malum parça Türkiyenin hiçbir yerinde yok japonya dan tahmini 15 ile 45 gün arasında bir süre ile geleceği söylendi araç yatıyor ve daha ne kadar yatar belli değil..
 Parçanın Türkiyede olamaması aracın garantisinin bitmesi ve parçanın işçilik hariç 2000 küsür liralık fiyatıda ayrı bi sorun.. Toyota bu üretiminde tüketiciyi denek olarak kullanarak hatalı üretimini tüketici üzerinde deneyerek geliştirmeye çalışmaktadır.. Kesinlikle multi mode şanzımanlı bir toyota tavsiye etmiyorum.. herkese iyi çalışmalar..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Toyota Yaris MultiMode 6 ileri şanzıman sorunları..
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2015, 20:54:07 »
Aracınız dizelmi yoksa benzinlimi. Siz benzinli olduğunu zamışsınız.Emin olmak istedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2015, 20:56:04 »
Aracınız dizelmi yoksa benzinlimi. Siz benzinli olduğunu zamışsınız.Emin olmak istedim.

6 bin devir/dk çevirdiğine göre benzinlidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2015, 22:40:22 »

benzinli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2015, 22:34:40 »
Öncelikle herkese merhaba.. 2011 yılında sıfır olarak aldığımız toyota yaris 1.33benzinli multi mode aracımız ikinci kez şanzımandan dolayı arızalanıp yetkili servisde yatmaktadır.Aracı alırken aracı bize satan toyota yetkilileri bu vites kutusunun 6 ileri olduğu önceki 5 ileri versiyona göre hataların giderildiğini ve sorunsuz olduğunu beyan ettiler ve aracı aldık.. 61.000 km vites değişimini gerçekleştiren robot ve elektronik parçası arızalandığı için araç yürümez duruma gelmiştir.. Malum parça Türkiyenin hiçbir yerinde yok japonya dan tahmini 15 ile 45 gün arasında bir süre ile geleceği söylendi araç  yatıyor..
 Parçanın Türkiyede olamaması aracın garantisinin bitmesi ve parçanın işçilik hariç 2000 küsür liralık fiyatıda ayrı bi sorun.. Toyota bu üretiminde tüketiciyi denek olarak kullanarak yanlış üretimini tüketici üzerinde deneyerek geliştirmeye çalışmaktadır.. Kesinlikle multi mode şanzımanlı bir toyota tavsiye etmiyorum.. herkese iyi çalışmalar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2015, 22:42:34 »

şanzıman   SEZGİNLER OTOMATİK şanzıman

Firma Yetkilisi   :   İSMET SEZGİN-SEZER SEZGİN    
Telefon   :   443 21 15
Adres   :   BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ   
Telefon   
:
Adres   :   13.BLOK NO:57-59 NİLÜFER/BURSA   
Gsm   
:
0532 724 25 19
Web   :      
Gsm   :   0534 895 64 00
E-mail   :      
Faks   :   

Hakkımızda   :   şanzıman TAMİR VE BAKIMI ÇIKMA şanzıman MEKANİK PARÇA HER TÜRLÜ PARÇA TAMİRİ
 Ş A N Z U M A N CI   İ S M E T   ustaya telefon açıp sorunu anlatın ,size mantıklı bir cevap vereceğini düşünüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2015, 23:21:25 »
şanzıman   SEZGİNLER OTOMATİK şanzıman

Firma Yetkilisi   :   İSMET SEZGİN-SEZER SEZGİN    
Telefon   :   443 21 15
Adres   :   BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ   
Telefon   
:
Adres   :   13.BLOK NO:57-59 NİLÜFER/BURSA   
Gsm   
:
0532 724 25 19
Web   :      
Gsm   :   0534 895 64 00
E-mail   :      
Faks   :   

Hakkımızda   :   şanzıman TAMİR VE BAKIMI ÇIKMA şanzıman MEKANİK PARÇA HER TÜRLÜ PARÇA TAMİRİ
 Ş A N Z U M A N CI   İ S M E T   ustaya telefon açıp sorunu anlatın ,size mantıklı bir cevap vereceğini düşünüyorum..

teşekkürler aracı yaptırdım.. bu tip vites kutularına sadece toyota yetkili servisleri bakıyor.. özel kuruluşlar bu sistemle pek ilgilenmiyorlar.. debriyaj aktüatörü değişti 2.053,00 TL tutarında..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2015, 00:01:03 »
Bir çok servisin çözemediği hatta servislerin bile başvurduğu,elektronik bilgileri olan bir şanzumancıdır Türkiye de meşhurdur.Size de belki yardımı olabilir diye düşündüm,neyse ki sorun halledilmiş.