Gönderen Konu: arabami cizmisleer :(  (Okunma sayısı 2609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
arabami cizmisleer :(
« : Ağustos 17, 2015, 01:55:32 »
Kimsenin tavuğuna kış demedim kimsenin biseyine zarar vermedim.albea almıştım 2 gün önce. Önceki gece çizmişler. Zoruma giden konu arabanın tamamen orijinal olması içingosterdigim çabanın neticesinin 2 günde böyle olması oldu. Artık canıma bise olmamasına seviniyorum. Yapanida Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Daha yeni farkettim.fotolarini yarin paylasirim umarım pasta cila ile kapanır ;((

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu fotodaki aynı gün gerçekleşen yanımdaki aracın sürterek çıkmasından olmuş anlamıyorum bu işi

fotoda tam belli değil maalesef ama çıplak gözle çok net görünüyor

fotolar biraz net çıkmadı telefondan dolayı sanırım. götürdüm boyacılar pasta-cila kapatmaz dedi.. auto king e gittim çizik yok etme yöntemleri varmış zımpara ile fakat açıkcası zımpara vurdurmak çok hoşuma gitmedi. ama artık alıştım çizik haline. orijinal olsun diye ta Bursaya gittim almıştım. zoruma giden o oldu da neyse sağlık olsun..
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

arabami cizmisleer :(
« : Ağustos 17, 2015, 01:55:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: arabami cizmisleer :(
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2015, 11:19:44 »
 Geçmiş olsun.
 Bir yakınım, aldığı 60'lı modelli Opel aracı komple, nikelajlarına kadar yaptırmıştı. Bir kaç ay sürdü. Aracın işinin bittiği hafta çizmişlerdi. Demek herkeste vicdan yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 20 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2015, 00:03:04 »
Sağlık olsun. Bir çok insanın araba çizme olayını, kasıtlı olarak yaptığına inanıyorum.
Belki hastalık psikolojik bozukluk, haset, eziklik,  kıskançlık vb. Sebeplerden biri.
2014 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2015, 00:10:47 »
Emrah bey geçmiş olsun . Bunu yapanı da Allah bildiği gibi yapsın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2015, 16:18:20 »
Geçmiş olsun. Maalesef hepimizin başına geliyor. Foto atarsanız çözüm bulunur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2015, 16:57:09 »
Doğudan çok göç alan yerlerde bu tür sıkıntılar sık yaşanıyor maalesef
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 165000
  • Model Yılı: '96
  • 17 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2015, 20:07:01 »
Kardeş geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de çok takarim böyle şeyleri kafama anlıyorum seni. Aslında çok üzülmemek lazım Allah sağlık versin beterinden korusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 5500
  • Model Yılı: '15
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2015, 21:36:55 »
2015 avensis aracımı alalı 3 hafta olmuştu aracı yıkadım kurularken sitede oturan bir ailenin 3-4 yaşlarındaki çocuğu yanıma geldi ve aracın diğer tarafına geçti, aradan 2-3 dakika geçtikten sonra arabaya taş attı hemen yanına giderek araca baktım bir şey göremedim, neyse bir şey olmamış diyerek kurulamaya devem ederken kaportada bir çökük ile arka kapıda yoğun ve derin taş çiziği ve tamponda ince çizikleri farkettim velet boyunun yettiği yerleri taş ile çizmiş ama yapacak bir şey yok dedim bundada vardır bir hayır. Demem oki siz ne kadar sakınırsanız sakının yazılana mani olamıyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2015, 20:58:57 »
dostlar herkese teşekkür ederim. sanırım bu haline alışmam lazım. fotoları ilk mesaja ekledim

2015 avensis aracımı alalı 3 hafta olmuştu aracı yıkadım kurularken sitede oturan bir ailenin 3-4 yaşlarındaki çocuğu yanıma geldi ve aracın diğer tarafına geçti, aradan 2-3 dakika geçtikten sonra arabaya taş attı hemen yanına giderek araca baktım bir şey göremedim, neyse bir şey olmamış diyerek kurulamaya devem ederken kaportada bir çökük ile arka kapıda yoğun ve derin taş çiziği ve tamponda ince çizikleri farkettim velet boyunun yettiği yerleri taş ile çizmiş ama yapacak bir şey yok dedim bundada vardır bir hayır. Demem oki siz ne kadar sakınırsanız sakının yazılana mani olamıyorsunuz.

sizede geçmiş olsun. bilmiyor çocuklar işte maalesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2015, 21:03:36 »
Çiziklerin içini ince fırça ile rötuş yaptıklarında ancak yakından bakıldığında belli olur. Aşırı derin gibi gözükmüyor Pasta denedinizmi ? Eğer tırnak takılıyorsa pasta kurtarmaz. Boya kardırıp kendinizde yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2015, 21:05:23 »
Çiziklerin içini ince fırça ile rötuş yaptıklarında ancak yakından bakıldığında belli olur. Aşırı derin gibi gözükmüyor Pasta denedinizmi ? Eğer tırnak takılıyorsa pasta kurtarmaz. Boya kardırıp kendinizde yapabilirsiniz.

aslında ince bir işçilik ile kapatılabilir biraz ama nerde kardıracağım boyayı.. ruhsatta yazan renk tonunu tutturabilirler mi??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2015, 21:08:11 »
İşin ustasıysa birebir tuttururlar. Renk kodlarını kendileri bilir zaten. Bilmiyorsada aracın kapı içinde yada motor kısmında yazıyordur. Boyacılarda kardırılıyor boya. Gram cinsinden satılıyor diye biliyorum. Fazla birşey tutmaz. Kurudukça bir kaç kat sürüyorlar. Ancak dikkatli bakıldığında belli oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2015, 21:26:16 »
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun benimde Başıma gelmişti aynı durum yapanların yanına kalmaz kul Hakkı'na giriyorlar Allah islah etsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2015, 23:13:11 »
İşin ustasıysa birebir tuttururlar. Renk kodlarını kendileri bilir zaten. Bilmiyorsada aracın kapı içinde yada motor kısmında yazıyordur. Boyacılarda kardırılıyor boya. Gram cinsinden satılıyor diye biliyorum. Fazla birşey tutmaz. Kurudukça bir kaç kat sürüyorlar. Ancak dikkatli bakıldığında belli oluyor.

O işi yapabilecek titiz bi boyacı bulmam lazim. Bulamazsam da boyayı kardirip kendim bi kısmına deneyeceğim. Teşekkürler. Neticeyi paylasirim

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun benimde Başıma gelmişti aynı durum yapanların yanına kalmaz kul Hakkı'na giriyorlar Allah islah etsin

Amin. Allah daha kotusunden korusun dediginiz gibi. Sizede geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '06
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2015, 01:58:01 »
Hocam Allah ıslah etsin böylelerini... Üzülmeyin kapalı garajınız müstakil eviniz yoksa böyl şeyler eninde sonunda oluyor. gerçi bir yere gittiğinde de olur. Benim en uyuz olduğum şey ki kasıtlı çizseler o kadar umursamam. yanyana park ettiğinizde sizden önce gelen yan aracın sahibi ve yolcusunun kendi kapısını ök.z gibi açıp cart diye senin kapına vurmaları... benim kapı kollu altında iki üç tane böyle çizik var. ne diyelim herkeste aynı hassasiyet yok. ben park ederken yer genişse kapı rahat açılacak şekilde park ediyorum. yer dar ise elimi kapının arkasına koyup öyle açıyorum. elimi benim kapı ile diğer arac arasına koyuyorum. ama herkes aynı hassasiyete sahip değil.
 Daha komiğini anlatayım. evin bahçesinde kendi yıkama makinemle ( en az 500-600 tl değerinde yıkama ekipmanım vardır) saat 13.00 dan saat 18.00 kadar iç dış motor döşeme iğneden ipliğe yıkayıp temizledim. öyleki terden sırılsıklam olmuştum. misafirliğe gidecektik. aracıma gururla baktım parıl parıl parlıyordu. hemen duşa girdim geç kaldığımız için aceleyle çıktım 15-2o dakika geçti dışarı çıkıp araca binecekken bir de ne göreyim? aracımın sağ tarafı arka tamponundan taaa ön tamponuna kadar çizik içinde kalmış. harita olmuş resmen. Aracın içinde müzik dinleyen oğluma patladım 15 dakika yoktum aracın içinde oturuyorken nasıl çizeni görmedin diye... burnumdan soluyordum. (arabam konusunda çok titizimdir.) kafayı yemek üzereyim. eşim eşyaları alıp gelecek diye beklerken 3 yaşındaki kızım geldi araca bindi. ben hala abisine kızıyorum çizeni görmedin mi diye... Kızım 'Baba ben çiydim alabayi' nee dedim o gülerek yine ben çiydim dedi. Laftan anlamaz ne desem boş kızım niye çizdin arabayı dedim. Ne cevap verse? Baba ipucu çiydim. ne ipucusu kızım? harita ipucusu dedi. Abisi baba bu sabah çizgi filmde define haritası vardı onu izliyordu. orda ipucu işareti vardı falan filan... dedii. Sinirden patlamak üzeryken dönüp yüzüne baktım öyle mahsum bakıyorduki kıyamadım kızmaya... nasihat ettim bol bol uyardım anlayacağı dilde. o çiziği hazmetmk zorunda kaldım. Allahtan çok kuvvetli olmadığı için boyayı kazıyamamış. araç tozlanınca belli oluyor ama temizleyince pek farkedilmiyor. pasta cilayla giderilir diye umuyorum. ya hocam işte böyle. bazen boşvermek lazım (inanamıyorum kendime bunu ben mi söylüyorum :)) etrafta en pimpirikli araba sahibi olarak bilinirim de...
Herkese Adalet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ağustos 24, 2015, 22:32:44 »
Hocam Allah ıslah etsin böylelerini... Üzülmeyin kapalı garajınız müstakil eviniz yoksa böyl şeyler eninde sonunda oluyor. gerçi bir yere gittiğinde de olur. Benim en uyuz olduğum şey ki kasıtlı çizseler o kadar umursamam. yanyana park ettiğinizde sizden önce gelen yan aracın sahibi ve yolcusunun kendi kapısını ök.z gibi açıp cart diye senin kapına vurmaları... benim kapı kollu altında iki üç tane böyle çizik var. ne diyelim herkeste aynı hassasiyet yok. ben park ederken yer genişse kapı rahat açılacak şekilde park ediyorum. yer dar ise elimi kapının arkasına koyup öyle açıyorum. elimi benim kapı ile diğer arac arasına koyuyorum. ama herkes aynı hassasiyete sahip değil.
 Daha komiğini anlatayım. evin bahçesinde kendi yıkama makinemle ( en az 500-600 tl değerinde yıkama ekipmanım vardır) saat 13.00 dan saat 18.00 kadar iç dış motor döşeme iğneden ipliğe yıkayıp temizledim. öyleki terden sırılsıklam olmuştum. misafirliğe gidecektik. aracıma gururla baktım parıl parıl parlıyordu. hemen duşa girdim geç kaldığımız için aceleyle çıktım 15-2o dakika geçti dışarı çıkıp araca binecekken bir de ne göreyim? aracımın sağ tarafı arka tamponundan taaa ön tamponuna kadar çizik içinde kalmış. harita olmuş resmen. Aracın içinde müzik dinleyen oğluma patladım 15 dakika yoktum aracın içinde oturuyorken nasıl çizeni görmedin diye... burnumdan soluyordum. (arabam konusunda çok titizimdir.) kafayı yemek üzereyim. eşim eşyaları alıp gelecek diye beklerken 3 yaşındaki kızım geldi araca bindi. ben hala abisine kızıyorum çizeni görmedin mi diye... Kızım 'Baba ben çiydim alabayi' nee dedim o gülerek yine ben çiydim dedi. Laftan anlamaz ne desem boş kızım niye çizdin arabayı dedim. Ne cevap verse? Baba ipucu çiydim. ne ipucusu kızım? harita ipucusu dedi. Abisi baba bu sabah çizgi filmde define haritası vardı onu izliyordu. orda ipucu işareti vardı falan filan... dedii. Sinirden patlamak üzeryken dönüp yüzüne baktım öyle mahsum bakıyorduki kıyamadım kızmaya... nasihat ettim bol bol uyardım anlayacağı dilde. o çiziği hazmetmk zorunda kaldım. Allahtan çok kuvvetli olmadığı için boyayı kazıyamamış. araç tozlanınca belli oluyor ama temizleyince pek farkedilmiyor. pasta cilayla giderilir diye umuyorum. ya hocam işte böyle. bazen boşvermek lazım (inanamıyorum kendime bunu ben mi söylüyorum :)) etrafta en pimpirikli araba sahibi olarak bilinirim de...

Tebessümle okumamak elde değil hocam :). O anki duygunuzu hissedebiliyorum su an ;). Dediginiz gibi hazmetmk zorundayım artık yapacak bise yok bi boyamayi deneyecegim küçükbi yerde olursa hafif hafif boyarim bbakalım biraz kapatabilecek miyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Corolla Verso R1
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 153600
  • Model Yılı: '07
  • 24 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 24, 2015, 23:50:42 »
Çizik derin pasta cila ile tam olarak kapanmaz ama iyi yapılırsa belli olmaz local boya yapılabilir ama rengi Silber olduğu için boya daha kötü durabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 150000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 25, 2015, 13:46:40 »
Aman hocam kaş yapayım derken göz çıkarma olayı olmasın. Dikkat edin.
Herkese Adalet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 160000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2015, 13:59:53 »
geçmiş olsun hocam. ya kendini bilmez bir serseri 14 15 yaslarında elinde sigara ağzında küfür bir cocuk yapmıştır yada arabanızı park ettiğiniz yer bir başkasının evinin önüdür.
iktidar yozlaştırır, mutlak iktidar mutlaka yozlaştırır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 25, 2015, 14:18:58 »
Gecmis olsun
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante