Gönderen Konu: İZMİR RS servise gidecekler dikkat  (Okunma sayısı 1895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
İZMİR RS servise gidecekler dikkat
« : Ağustos 14, 2015, 23:52:20 »
REFLEKTÖRÜ VE ARKA ÇAMURLUĞU BEYAZA, SOL ARKA TAMPONU KIRMIZIYA BOYADILAR HELAL OLSUN!
12.08.2015 Tarihinde Toyota auris aracımı kasko şirketimin anlaşmalı mini onarım tamircisi olan RS İzmir (Gaziemir)’e bıraktım.
1.) Herkese saat 09.00’da gelin diye randevu vermişler, fakat sadece 1 tane servis danışmanı vardı. 15 dakika içeride bekledim. Dışarıya çağırdılar. Servis danışmanı hala başka araçlarla ilgilendiği için 15 dakikada dışarıda bekledim.

2.) Servis danışmanına tavandaki lekeler çıkarılacak dedim. Servis danışmanı : Burdakiler iyi yapamıyor dışarıda yaptırın dedi. Ön camdaki çatlak düzeltilecek dedim. Biz yapamayız dediler. Ön ve arka kısımdaki ufak boya hasarları için arabayı bıraktım. Ertesi gün aracı teslim almaya gittim. Arabayı incelerken;

1.) Arka stop lambası beyaza boyanmıştı. Bu ne diye sordum. Biz yapmadık dediler. Allah’tan arabayı adamlara teslim etmeden önce fotoğrafını çekmiştim de o sayede ispatladım.

2.)İşlem yaptıkları sol arka tarafa ufak bir bölgeye kırmızı boya bulaştırmışlardı. Alenen gözle görülüyordu. Eğer ben söylemesem bu şekilde arabayı bana teslim ediyolardı.

3.) Arabanın fren ve gaz pedallarına beyaz bir madde bulaştırmışlar. Silmeyle çıkmıyor. Sözde arabayı yıkayıp teslim ediyorlar. Bunun için aracı oto yıkamacıya götürdüm ve ek ücret ödedim.

4.) Oto yıkamacı arabayı yıkadıktan sonra fark ettim ki siyah renk olan sol arka çamurluğa beyaz boya sürtmüşler fark etmeyeyim diye siyah bir madde ile boyamışlar. Arabayı yıkatınca ortaya çıktı.

5.)İşlem yaptıkları her iki bölgede de 3-4 tane yuvarlak nokta oluşmuştu. Oradaki eleman zımpara vs yapalım düzeltelim dedi. Kabul etmedim.

6.) Çalışanlar genel olarak çok amatör ve saygısızdı. Arabayı teslim almaya gittiğimde hiçbir açıklama yapmadılar. Kağıdı önüme koydu imzalamamı istedi. Ben söylemesem bu sorunlarla da ilgilenmeyeceklerdi. Ben hatalarını söyledikçe iyice küstah oldular. Bu sorunlardan ötürü servis danışmanı yerine arka tarafda ki çalışanlarla muhatap olmak zorunda kaldım. Yemin ediyorum sanayiye gitseniz daha kaliteli ve saygılı hizmet alırsınız.
Yıllardır bu tip servislere gidiyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Kasten yapsalar bu kadar olmaz.
Bunca rezilliğe rağmen kendilerini savundukları için tahammül edemeyip servisten ayrıldım. Servisten çıkar çıkmaz arabayı başka bir yere götürüp bıraktım. İşlemleri baştan yaptırmak zorunda kaldım. Böyle servis olmaz olsun.

Bu servise gitmek zorunda olanlara tavsiyem; araçlarını teslim etmeden önce mutlaka detaylı olarak fotoğraf çeksinler. Ayrıca aracın Km bilgisini de not etsinler.

Toyota Club Türkiye

İZMİR RS servise gidecekler dikkat
« : Ağustos 14, 2015, 23:52:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: İZMİR RS servise gidecekler dikkat
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2015, 23:58:21 »
Geçmiş olsun. Kasko şirketini arayıp şikayet oluşturun. Paralarını ödemesinler.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2015, 00:15:00 »
geçmiş olsun
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2015, 00:39:36 »
Geçmiş olsun. Bazı firmaların amacı sadece para kazanmak olmuş bu firmalar maalesef müşteri memnuniyetinden yoksun oluyorlar .Fakat bir konuda yanılıyorlar çünkü para kazandıklarını sanan bu firmalar aslında zarar ediyorlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2015, 12:08:05 »
Geçmiş olsun. Sonuç verir mi bilmem ama ben olsam hakkımı hukuki olarak arardım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2015, 13:52:28 »
@Hakan Koyunoğlu (35438) Geçmiş olsun. Bu kadar acemice davranmaları beklenemezdi. Bazı sigorta şirketleri RS ile olan anlaşmasını iptal etmiş zaten bu tür şikayetlerden olabilir. Firmanın tamamı için genellemek belki yanlış olur ama işini düzgün yapacak adamlar çalıştırmazsan böyle adın çıkar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2015, 18:48:19 »
Geçmiş olsun.

Kaskonuz hangi sigorta şirketine ait ?
Zaman kaybetmeden sigorta şirketinize şikayet oluşturun, RS sizi yana yakıla arayacaktır.
RS işini iyi yapan bir şirket ama aralarında böyle bayiler de çıkabiliyor.
1.6 VVT-i